Trenutno čitate

Naručite svoje poklone na vrijeme! Asos u predblagdanskom razdoblju malo kasni!

Naručite svoje poklone na vrijeme! Asos u predblagdanskom razdoblju malo kasni!

11.studenoga 2019. u 09:06 asos

Online kupovina možda je najjednostavnije rješenje, ali pripazite da poklone na vrijeme naručite

Pred nama je vrijeme darivanja, a zbog nadolazećih blagdanskih gužvi u shopping centrima, često se odlučujemo za online opciju kupovine poklona. Shopping platforma Asos svake godine je blagdanski raspoložena i svojim korisnicima nudi pregršt tematskih artikala s kojima po relativno povoljnim cijenama možete obradovati svoje najbliže. 

Asos

Međutim, čini se da je blagdanska frka neizbježna i kada je online kupovina u pitanju. Naime, uslijed prevelikog broja narudžbi, Asos nešto kasnije otprema vaše narudžbe, stoga će i isporuka kasniti, a već sada im je za shipping potrebno 3-4 dana, dok je inače za kompletnu dostavu uglavnom potrebno 3-5 radnih dana. 

Kako biste se osigurali da će vaši pokloni doći na vrijeme, naručite ih dovoljno ranije, iako na Asosovim stranicama garantiraju i isporuku last minute poklona naručenih i 21. prosinca. 

Uz zakašnjelu otpremu, pripremite se i na mogućnost isteka zaliha i nakon što ste naručili i platili artikle.

- Naručila sam tenisice u svojoj veličini da bi mi tek, danima nakon što je narudžba zaprimljena i plaćena, javili da mi ih ne mogu poslati budući da su – rasprodane...- komentirala je jedna od korisnica, što nije jedini ovakav slučaj, stoga izbjegnite predblagdanski stres pravovremenim shoppingom ili pak posegnite za uvijek učinkovitom metodom odlaska u trgovine. 

Ključne riječi

shopping asos