Trenutno čitate

Prisjetili smo se najljepše maturalne u Zagrebu: Cure su izgledale kao s naslovnice Voguea!

Prisjetili smo se najljepše maturalne u Zagrebu: Cure su izgledale kao s naslovnice Voguea!

15.svibnja 2019. u 08:53 cure

Kako je stiglo vrijeme maturlanih večera, sjetili smo se ovih djevojaka koje su nas oduševile

Laura, Ina, Paula, Paula i Noa četiri djevojke su koje su ove godine završile četvrti razred Privatne klasične gimnazije. Naravno, uspješan završetak srednjoškolskog školovanja proslavile su na maturalnoj večeri, a nam su za oko zapele njihove genijalne i netipične odjevne kombinacije.

Zna se kako je maturalna večer poseban trenutak u životu svakog srednjoškolca i svakome je cilj zablistati i biti poseban, a ovim djevojkama to je zbilja uspjelo. Paula Laco nam je otkrila:

Svaka je osmislila svoju odjevnu kombinaciju - sve smo imale određenu viziju onog što bismo željele nositi jer su nas stilovi odijevanja različiti, no vrlo rado smo se međusobno savjetovale.

Ono što možemo reći je su zbilja odlične savjetnice i stilistice jer sve do jedne izgledaju fantastično. Svoju posebnu večer proslavile su u Muzeju za umjetnost i obrt - s obzirom na to da su bile polaznice manje škole koja broji samo 44 maturanta, otkrile su kako je atmosfera bila intimnija i jako, jako luda. 

cure

Laura Dragičević (19) ostavila je haljine po strani i odlučila za komad koji uistinu rijetko viđamo na maturalnim zabavama - hlače! Stoje joj fantastično, a cijelu odjevnu kombinaciju potpisuje domaći Krie Design. 

cure

18-godišnja Ina Ćurković odlučila se za bijelo od glave do pete pa je Forte Forte haljinu kombinirala uz odlične gležnjače, a sve začinila popularnim remenom i neobičnom torbicom koja je bila baš dobra točka na "i" cijelom outfitu - Ina u njemu izgleda poput prave frajerice i baš sve nosi sa stilom, zar ne?

cure

Paula Vučković ima 19 godina i blista u Off White haljini, a osobito nam se svidio cool natpis na njoj - "floral print"! Visoki prorez izvrsno joj pristaje, a minimalističke crne sandale savršeno su zaokružile kombinaciju. 

cure

Paula Laco (18) odlučila se za domaći dizajn i u moru haljinu istaknula se suknjom od tila koju je kombinirala s upečatljivim srebrnim topom. Oba komada potpisuje Lokomotiva by Lana Puljić, a ovakvoj statement kombinaciji ne treba mnogo dodataka pa su metalik sandale i smokey eyes bili sjajan odabir! 

 

cure

17-godišnja Noa Bušljeta odabrala je ludi uzorak, a zvjezdice na njoj daju pružaju pravo dozu nečeg mladenačkog. Self Portrait haljinu (odmah smo je poželjeli u vlastitom ormaru!) kombinirala je s fantastičnim Saint Laurent sandalama, a i ona se odlučila za klasičan smokey eyes 

cure

Djevojke već znaju što bi dalje - Paula, Laura i Paula otkrile su da bi voljele studirati ekonomiju, Ina želi na prometni fakultet za pilotkinju, dok je Noina želja komunikologija. Pa, cure, želimo vam svu sreću!

Ključne riječi

maturalna večer