Trenutno čitate

Na listi želja: Nove Pumine tenisice izgledaju stvarno savršeno, idealne su za proljeće!

Na listi želja: Nove Pumine tenisice izgledaju stvarno savršeno, idealne su za proljeće!

21.veljače 2019. u 10:00 puma
  • foto: Diva
  • Podijelite članak

Već imamo u glavi kako ćemo ih kombinirati u proljetnim outfitima, a znamo im i cijenu!

Nema boljeg vjesnika proljeća od genijalnih novih tenisica koje ćemo nositi u bezbroj trendi kombinacija, zar ne? U ShoeBeDo su stigle Pumine Cali tenisice, koje osvajaju svojom jednostavnošću i modelom nosivim u svim prilikama, tenisice koje obožavamo ovog proljeća! 

puma

Dolaze u tri odlične kombinacije, a na vama je da se odlučite za svog favorita. Bilo da izaberete bijele s detaljem crne, bijele s privlačnim detaljem crvene i ružičaste ili pak crne s detaljem bijele, u ovim tenisicama zasigurno ćete biti glavna street style zvijezda. Cali model je stvoren za igru trendovima i idealan za sve maštovite kombinacije u kojima ćemo uživati ovog proljeća. 

puma

Nosite ih u dnevnom điru uz omiljene traperice i pamučne pulovere, u posebnim prilikama uz cvjetne midi haljine i jakne od trapera i u poslovnim kombinacijama uz savršeno krojena odijela u boji i najdražu T-shirticu s fora sloganom.

puma

Fina koža, klasične boje i rupičasta kapica, sve su to osobine Puma Cali modela, koji je savršen primjer bezvremenske, sportske elegancije. Cijena ovih tenisica je 689,00 kn.

Ključne riječi

puma