Trenutno čitate

Žene su nam otkrile što baš i ne vole vidjeti muškarcima, a oko jednog su se sve složile!

Žene su nam otkrile što baš i ne vole vidjeti muškarcima, a oko jednog su se sve složile!

26.svibnja 2019. u 07:00 street
  • foto: Shutterstock
  • Podijelite članak

Sandale, ribarski prsluk, uske hlače? Ovo su samo neki od komada koje ostavite u ormaru

Žene ih nimalo nisu štedjele već su bile odlučne, ali i složne oko tog što bi muškarci definitivno trebali baciti u modnu ropotarnicu. 

Ana, 22: Sandale, majica na V izrez, cargo hlače, uske majice i košulje, košulje roza boje, sportske čarape koje su visoko navučene, mokasinke, počupane obrve... Ukratko, mnogo tog što ne volim vidjeti na muškarcu stalo bi u kratak opis - stil koji njeguje Cristiano Ronaldo nimalo mi se ne sviđa. 

Anamarija, 23: Ne volim bijele potkošulje, a ribarski prsluk dobro funkcionira isključivo u ribolovu! Od nakita preferiram isključivo sat, a kožne ili zlatne narukvice ne dolaze u obzir. Također, ne volim kad si netko umisli da "ima masu" pa to ističe preuskim bijelim majicama ili košuljama. Ispravljena kragna na polo majicama veliki je ne, kao i sva odjeća s koje "vrišti" kako se radi o nekom skupocjenom brendu. 

 

💎CASUAL STRRRT STYLE💎 💎For more follow us.💎 #casual #streetstyle #clothes #manstreetstyle #fashion

A post shared by Man Fashion (@manfashionwear) on

Josipa, 25: Lanene hlače i japanke. Odvojeno je grozno, a kamoli u kombinaciji! 

Danica, 21: Ružne su mi prekratke i preuske hlače te majice s dubokim V izrezom. Od obuće, na tronu najružnijih su muške espadrile, tenisice s "čepovima" te air maxice... To mi je ružno i na ženama i na muškarcima. 

 

Back in the buzz 🏙 #summerboost #happyToBeBackAtWork #motivated

A post shared by Johannes Huebl (@johanneshuebl) on

Ana, 25: Ne volim bijele čarape, a još manje "kratke" hlače koje sežu do pola lista. A što se tiče nakita - lančići, pečatnjaci i narukvice od plemenitih i običnih metala ne dolaze u obzir. Govoreći o frizurama, pramenove jednostavno ne mogu vidjeti. 

Kata, 55: Japanke ne dolaze u obzir nigdje, osim na plaži. Također, hlače dužine ispod koljena niti jednom muškarcu ne stoje dobro jer izgledaju jako zdepasto. 

 

Tag someone you think would look good in this outfit 😎👌🏽 #menwithstreetstyle - 📸 @sandro

A post shared by menwithstreetstyle (@menwithstreetstyle) on

Dušica, 25: Nisu mi jasne bijele "white dad at the grill" tenisice, kao ni one šminkerske tenisice s cirkonima ili, još gore, krznom! Ne volim hlače ispod koljena te uske rasparane traperice, ali ni košulje raskopčane tako da se vide lanac ili krunica... Pa i sami lanac i krunica oko vrata su mi jako upitni i nepotrebni. 

Adela, 25: Ed Hardy majice su mi jedna velika katastrofa.

 

Great photo of our co-founder @ddanielfrank 👌🏽 #menwithstreetstyle

A post shared by menwithstreetstyle (@menwithstreetstyle) on

Kristina, 27: Veliki užas su mi majice na tanke naramenice, baš ih jako ne volim. Ne mogu vidjeti ni jako uske traperice, one koje su uže nego što ih cure nose, a veliko "ne" su i majice s predubokim izrezom. 

Ana, 37: Ne volim kad su neobrijani ispod pazuha, to mi je broj jedan, a bijele čarape ostale su mi neprivlačne još od djetinjstva. Općenito, ne volim kad se na muškarcu vidi da mu je za spremanje trebalo više vremena nego meni! 

 

& @menwithclass 👈🏽

A post shared by menwithstreetstyle (@menwithstreetstyle) on

Sarah, 24: Japanke su dopuštene samo na plaži. Ne sviđaju mi se košulje s printom, kao ni hlače ispod koljena. Smiješno mi je kad nose isti uzorak, primjerice karirani, na hlačama i košulji pa to ispadne komično. Također, komične su mi i cipele koje podsjećaju na one za šetnju dvorcem, ne bi ih se posramio ni Louis XIV. Od hlača, broj jedan su uski modeli, osobito oni u bijeloj boji, ali i trenirke ispod kojih im se ocrtava apsolutno sve! Moram li objašnjavati ijedan od ovih komada? Mislim da ne! 

Antonija, 25: Ne volim vidjeti uske traperice, one mi dobro izgledaju isključivo na skejterima. Od obuće su mi ružne mokasinke i sandale, da ih moj dečko kupi, odrekla bih ga se! (smijeh)

 

Such a nice photo of our dear friend @zeno_vic 👌🏽 #menwithstreetstyle

A post shared by menwithstreetstyle (@menwithstreetstyle) on

Magdalena, 25: Legea trenirke, bijeli Lacoste remen na kopču, preuske hlače, baby roze majice i muške torbice jer... muške torbice na postoje! 

Marija, 24: One uske majice s vezicama na prsima... Smisao njihovog postojanja nije mi nimalo jasan, pogotovo kad su uske. Ne volim ni full uske hlače do gležnja - nije mi jasno kako strpaju "opremu" u taj vakuum i kako se uopce kreću. Ružni su mi i lanci koji vise na hlačama, blaga jeza. 

Lina, 25: Japanke, potkošulje su na prvom mjestu. Zatim, hlače na pola stražnjice tako da mu se vide bokserice i odjeća s natpisom omiljenog kluba... Ne preferiram ni preotkopčane košulje uz neizostavan zlatni lanac, kao ni prstenje koje bliješti...

Ključne riječi

moda muškarac trend