Trenutno čitate

Modni radar: Mislav Čavajda

Modni radar: Mislav Čavajda

3.studenoga 2016. u 09:00 cavajda

Glumac koji se uvijek uspije istaknuti u masi!

Mislav Čavajda po mnogima je jedan od najbolje odjevenih Hrvata, a ovaj kazališni, televizijski i filmski glumac ne osvrće se pretjerano na mainstream modu i popularne trendove, već u oblačenju voli imati svoje "ja".

cavajda

Od boja bira crnu, sivu i plavu pa ga najčešće možemo vidjeti u monokromatskim kombinacijama te u "neuparenim" odijelima koje najčešće kombinira s tenisicama ili niskim čizmama.

cavajda

Vrlo dobro zna kakvi mu krojevi pristaju, a ponajviše voli nositi one asimetrične. Kad nosi odijela, nikad nije riječ o klasici, već o kombinaciji hlača i dobre košulje te sakoa. 

cavajda

I kad je o modnim dodacima riječ Mislav vrlo pomno bira. Odustao je od nošenja klasičnog modnog dodataka muškaraca - kravate, pa radije bira upečatljive mašne ili  zanimljive šalove.

cavajda

Kad prilika to zahtijeva, Mislav poštuje dress codeno na vrlo osebujan način. Iako većina muškaraca ne izlazi iz zone komfora te bira klasična odijela, glumac kombinira odijela koja bi se rijetko koji muškarac usudio nositi s neobičnim košuljama, poput one s volanima. 

cavajda

Ono po čemu ga mnogi pamte upravo je njegova frizura. Prije nekoliko godina obrijao se za potrebe uloge, a danas je to njegov svojevrsni zaštitni znak. 

Ključne riječi

stil mislav čavajda glumac