Trenutno čitate

Modni radar: Maja Šuput

Modni radar: Maja Šuput

20.travnja 2017. u 07:15 maja

Najbolja riječ za opis njezina stila? Kič!

Maja Šuput definitivno je kraljica zanimljivih odjevnih kombinacija! U njezinom rječniku glavni je pojam "pretjerivanje", no moramo priznati da taj kič ona vrlo dobro nosi. Nikad je nećemo vidjeti u minimalističkim izdanjima, već je uvijek riječ o raskošnim materijalima, tilu, resicama, šljokicama, lateksu i različitim uzorcima! 

maja

Ipak, zanimljivo je kako Maja uvijek izgleda kao da se osjeća fantastično u onome što nosi. Ne ustručava se pokazati svoje vitke noge, dekolte ili isklesanu figuru pa najradije bira pripijene haljine mini dužine. Međutim, kad prilika to zahtijeva, pjevačica na svoj način ispoštuje dress code pa zanimljivu haljinu upotpuni raskošnim nakitom. 

maja

Osim na odjeću, naglasak voli staviti i na cipele pa je možemo u vidjeti u različitim modelima. Nekad su to jednostavne sandale s tek par remenčića, dok su drugi put to statement cipele koje savršeno zaokružuju najjednostavniji outfit. 

maja

Maja njeguje svoju platinastu kosu, no ne ustručava se za različite potrebe, poput društvenih događanja ili spotova, zamijeniti je za neku drugu boju ili periku. I to je ta Majina igra modom koja nam se osobito sviđa jer vidimo da u svemu tome - uživa

maja

Ključne riječi

moda trendovi Maja Šuput

Komentari