Trenutno čitate

Modni radar: Anita Dujić

Modni radar: Anita Dujić

10.studenoga 2016. u 07:42 dujic

Anita Dujić nalazi se na gotovo svakoj listi najbolje odjevenih Hrvatica. Bez obzira na to je li riječ o privatnom druženju s prijateljima ili događanju na crvenom tepihu koje zahtijeva dress code, ova dama zna što treba nositi te kako ukrasti poglede i pohvale modne kritike.  

dujic

Gledajući njezin stil, jasno je da je moda sastavni dio njezina života, no nikad nije dopustila da "krpice" nose nju, već svaki odjevni komad iznese na fantastičan i sebi svojstven način. Kad bi se njezin stil morao opisati u najkraćim crtama, svakako bi to bila pomaknuta ženstvenost s dozom vintage stila. 

dujic

Anitu možemo vidjeti zaista u svemu. Za večernja druženja bira elegantne kombinezone, upečatljive haljine, decentan nakit i zanimljive cipele. Iako sve viđe poznatih osoba naginje monokromatskom trendu, ona zasigurno nije jedna od njih, već je često možemo vidjeti u cijeloj paleti boja, od žute, preko plave do crvene. 

dujic

Što se tiče casual događanja, Anita zna koja je formula uspjeha. Uske traperice, zanimljiv top i dobre sandale uvijek ostavljaju upečatljiv dojam i dobivaju ne samo prolaznu, već i vrlo dobru ocjenu, pa nerijetko bira upravo takve stylinge. Ipak, svemu doda svoj pečat pa se i u jednostavnim kombinacijama izdvaja iz mase. 

dujic

Iako voli modu i trendove, s frizurama ne riskira previše, nego je već dugo vjerna svojoj ravnoj smeđoj kosi, uz tek poneke "izlete" u nekoliko nijansi svijetliju kosu. Ipak, baš joj ovakav stil sjajno pristaje jer ide na ruku njezinoj jednostavnosti i prirodnome izgledu koji naglašava kako izuzetno voli.  

dujic

Ključne riječi

moda stil trendovi anita dujić