Trenutno čitate

Modni mačak: Kada sam vidio Kena koji izgleda kao ja, bio sam jako sretan

Modni mačak: Kada sam vidio Kena koji izgleda kao ja, bio sam jako sretan

7.kolovoza 2019. u 11:38 marko
  • foto: Instagram
  • Podijelite članak

Marko Grubnić je uvijek htio imati svoju Barbiku, odnosno Kena, a Vjeko Mandić i Silvija Talan iz brenda Plastične&Drastične, to su i ostvarili

Poznati modni stilist Marko Grubnić dobio je lutku po sebi koju su dizajnirali Vjeko Mandić i Silvija Talan iz brenda Plastične&Drastične, a Marko je oduševljen.

Prvo je mislio kako se radi o šali, ali kada je vidio Kena bio je zadovoljan kako izgleda.

- Prvo sam mislio da je neka šala jer ipak su Barbie i Ken statusni simboli i nije mala stvar kada netko napravi tu kultnu lutkicu upravo po tebi, tako da sam s nevjericom primio vijest, a kada sam vidio Kena napravljenog po meni bio sam sretan. Jako sam zadovoljan kako izgleda, isfuran je poput mene - rekao je Marko za 24sata.

macak

Ken na sebi ima kaubojski bijeli šešir, traper hlače, torbicu i tenisice popularnog modnog brenda Moschino, a upravo šešire Modni mačak obožava, rekao je za 24sata.

 Od malena se igrao lutkama pa mu se sve ovo jako svidjelo.

- Čak i moj otac koji je tradicionalan muškarac nije imao ništa protiv. Često bi mi s puta donio novu lutku. Od malena sam znao što je dobro i original tako da sam se igrao uvijek s pravim Mattelovim Barbikama, nikakve druge verzije nisu dolazile u obzir - priznao je za 24sata.

Vjeko Mandić, menadžer Plastičnih&Drastičnih koji su Marku napravili lutku kaže da su ga odijevali čak tri sata.

vjeko Vjeko Mandić (lijevo) kaže kako su lutku odijevali tri sata; F

- Taj Ken sličio je na Marka, nazvali smo ga i pitali dopuštenje za imitaciju i pristao je. Potrudili smo se. Ipak je on karakterističan, nismo ga mogli odjenuti u nešto bez veze. Pazili smo na detalje i ugradili mu kosu - rekao je Vjeko za 24sata.

grubnić
grubnić
grubnić

Pogledajte savjete stilistice i blogerice Barbare Repe što je najbolje nositi ovoga ljeta: