Trenutno čitate

Modni dvojac ELFS o najpopularnijim maturalnim haljinama: 'Kod nas kupuju i cure i mame i bake'

Modni dvojac ELFS o najpopularnijim maturalnim haljinama: 'Kod nas kupuju i cure i mame i bake'

14.svibnja 2019. u 11:00 ELFS

Kao šesti look predstavili su i odlično odijelo za sve dame koje nisu ljubiteljice haljina!

Ususret sezoni maturalnih zabava, uputili smo se u dućan popularnog modnog dvojca ELFS, inače čestog odabira brojnih maturantica, kako bi provjerili aktualnu ponudu haljina. ELFSI su nam predložili 5 haljina različitih duljina i krojeva, a kao šesti look predstavili su i odlično odijelo za sve dame koje nisu ljubiteljice haljina.

ELFS

"Prvu haljinu koju ćemo predložiti za maturalnu je crvena dugačka haljina s dekolteom i prorezom. To je za one malo odvažnije maturantice koje će pokazati i jedno i drugo, ali je haljina s dugim rukavima, tako da će i roditelji biti zadovoljni jer će  u cjelini izgledati poprilično zatvoreno, ali ipak otvoreno. Kao drugu haljinu predložili bi jednu čipkanu haljinu malo damskijeg kroja, dužine do ispod koljene, dekoltiranu."

ELFS
ELFS

Kako su krenuli od skroz dugačke do haljine ispod koljena, red je došao na jednu mini haljinu, a nakon nje su predložili strukiranu haljinu s košaricama koja ističe obline, kao i dugu lepršavu.

ELFS
ELFS
ELFS

"Kod nas kupuju i cure i mame i babe, svi kupuju. I odlučuju se zaista na svašta. Nekada i nas same iznenade svojim odabirom, dok se nekada te stvari podrazumijevaju, no veseli nas to da svaki put možemo vidjeti nešto novo i zabavno. Možda nekada neki model koji nama nije bio adut ispliva i bude baš taj na kojem ćemo iduću kolekciju odraditi."

Kada djevojke ne znaju koju haljinu odabrati, ELFSI im obično sugeriraju haljinu koju će moći više puta iskoristiti. Ističu i kako ih često puta odabir kupaca zna iznenaditi, te da kupuju sve i svašta, neovisno o dobi, građi tijela i slično. Opširnije pogledajte u videu

"Žene često znaju reći da im naše haljine još dodatno istaknu figuru, te nam krojeve hvale upravo iz tog razloga. "

Ključne riječi

haljina elfs maturalna večer