Trenutno čitate

Meghan Markle za predstavljanje sina izabrala svoj omiljeni model haljine!

Meghan Markle za predstavljanje sina izabrala svoj omiljeni model haljine!

8.svibnja 2019. u 14:00 meghan

Još uvijek bezimena beba prvi put je s mamom i tatom izašla u javnost, a novopečena majka izgledala je predivno

Meghan i Harry samo par dana nakon rođenja sina predstavili su ga javnosti. Lijepa majka ostala je dosljedna svom fantastičnom stilu i došetala u bijeloj haljini poput balonera bez rukava, a na nogama je nosila bež salonke od brušene kože.

meghan

Za prvi 'close up' mališana Harry se pojavio u sivkasto-plavom odijelu i jednostavnim cipelama. 

meghan

Izgleda kako Meghan bira bijelo za važne dane u svom životu. U bijelom se kaputiću pojavila i kada su Harry i ona objavili zaruke, a model 'balonera' odlično joj pristaje. Vojvotkinja od Sussexa je do sada već nebrojeno puta dokazala kako voli ovaj tip haljine. 

meghan

Princ Harry i Meghan Markle prošlog ljeta prisustvovali su izložbi u čast Nelsonu Mandeli, a ljepotica se ponovno odlučila za ovakav tip haljine. Dizajn je to kanadskog brenda Nonie, a stoji oko 5300 kuna. 

meghan

Sličan model nosila je i na zatvarnju Invictus Games uz cool štikle u nude nijansi. Megan je pravi dokaz kako jednostavni komadi mogu dobro izgledati, a za ovu haljinu zaslužan je dizajner Antonio Berardi. 

Tijekom trudnoće i iščekivanja nove kraljevske bebice Internetom su kružile svakakve lude teorije, a mi smo ih pobrojali:

Ključne riječi

meghan markle