Trenutno čitate

Mala bijela haljina

Mala bijela haljina

27.kolovoza 2015. u 10:00 renata sopek

Mala bijela haljina ljetna je verzija kultne "LTB" odnosno male crne haljinice. Istaknuti će vašu preplanulu put te ćete ju poželjeti nositi svaki puta kada trebate zasjati!

Bijela haljina savršen je odabir za sunčanu polovicu godine. Ona osvaja svojom jednostavnošću i elegnacijom a uz pomoć pravih modnih dodataka idealan je odabir za svaku priliku. Renata Sopek prepoznala je mogućnosti koje pruža pa se ovaj odlučila se za kombinaciju sa žarko rozim nakitom i cipelama u istoj boji pa je cijeli izgled dobio posebno ljetni i opušteni izgled. 

Za drugu priliku odabrala je jednaku haljinu sa bijelom jaknicom i velikom torbom u svijetlo rozoj nijansi. Upotpunila je izgled cipelama na visoku petu u sličnoj nijansi a kosu zavezala u opuštenu pletenicu za elegantni izgled.

Na bijelu haljinu gledajte kao prazno slikarsko platno koje čeka da ga ukrasite detaljima koje volite i stvorite svoju savršenu kombinaciju. Pronađite model u kojem se osjećate samopouzdano i uživajte u pogledima koje ćete privući.

BIJELA haljina my favourite

ASOS

170 KN

Ključne riječi

moda my favorite renata sopek stil