Trenutno čitate

Majka i kćer iz Rusije Balenciagini su 'very important clients', a o njima se brine Hrvatica Andriana Gazić

Majka i kćer iz Rusije Balenciagini su 'very important clients', a o njima se brine Hrvatica Andriana Gazić

16.listopada 2019. u 09:00 ruskinje

Naš poznati street style fotograf Goran Čižmešija sreo je ispred Balenciagine modne revije u Parizu prijateljicu Andrianu Gazić, koja inače živi i radi u Londonu, a ona ga je upoznala sa svojim stylish klijenticama majkom i kćeri, Tatianom i Ekaterinom.

Snimili su nekoliko fotografija, a nakon revije odličan street style editorijal na ulicama Pariza. Tatiana i Ekaterina nosile su sve nove Balenciagine komade. Snimali su na predivnim lokacijama oko Opere Garnier i u dvorcu Versailles, gdje su ova ove stylish majka i kćer izazvale toliku pažnju svojom pojavom da su se turisti masovno poželjeli fotografirati s njima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Thank you @style.seconds for capturing this moment❤️ #pfw #balenciaga

Objavu dijeli Life According To Pictures (@andriana.gazic)

Inače, Hrvatica Andriana Gazić posljednje tri godine živi i radi u Londonu, a trenutno je VIC (very important clients) Advisor u Balenciaga Flagship Storeu. Zadužena je za klijente od visoke važnosti i celebrityje te radi kao njihov osobni stilist.

ruskinje

Slaže im stylinge u posebnom odjelu Balenciage, a također se brine da im bude ugodno tijekom boravka u Londonu i Parizu. Vodi ih i na glavnu parišku Balenciaginu reviju, a uz to organizira im i ostatak dana prije i nakon revije.

ruskinje

Ovaj put je za odlazak na parišku reviju za proljeće/ljeto 2020. kao posebnu gošću odabrala Ekaterinu, s kojom je u pratnji došla i majka Tatiana. Tatiana i Ekaterina prave su ‘mother-daughter goals’ u svakodnevnom životu, a posebnu pažnju privukle su i za vrijeme trajanja Tjedna mode.

ruskinje

Ekaterina studira ekonomiju u Londonu, a ljubav prema modi i glazbi spojila je u hobi koji joj polako postaje i posao. Radi kao DJ pod pseudonimom REKA i već je poznato da nastupa u atraktivnim kombinacijama s Balenciaga potpisom. Majka Tatiana ju podržava u svemu pa je često prati diljem svijeta po njenim nastupima. Ekaterina je nedavno nastupila na luksuznom rooftop partiju u Moskvi, a za svoj je styling i nastup dobila pohvale.

ruskinje

Ključne riječi

street style goran čižmešija