Trenutno čitate

"Louis Vuitton torba je simbol mog uspjeha, a uvijek sam sređena jer vjerujem u damski odgoj"

"Louis Vuitton torba je simbol mog uspjeha, a uvijek sam sređena jer vjerujem u damski odgoj"

21.ožujka 2019. u 07:45 mikla

Naš Goran Čižmešija u gradu je ulovio divnu Milu Elegović

Glumicu, pjevačicu i kantautoricu Milu Elegović naš je Goran Čižmešija ulovio u njezinoj "regular" odjevnoj kombinaciji, a tom mu je prilikom otkrila i zanimljivosti o svojem outfitu.

mikla

Kaže je štikla, odnosno tanki stilleto, uvijek dio njezine odjevne kombinacije, a u ovom slučaju nosi cipele sa Schutz potpisom. Odabrala je i Louis Vuitton torbu koja je pravi klasik u ormaru, a ove sezone je i trend jer se logomanija vratila u modu:

Louis Vuitton torba je must have zato što je to na neki način simbol mog životnog uspjeha. Kupujem si sama i obožavam to što dođem u dućan, što imam taj cijeli ritual… Volim taj brend iako znam da mnogi ne vole što Zagrepčanke puno nose Louis Vuitton, ali nama je to nekako nasljedno.

mikla

Dodala je kako nije tip za Chanel, već je oduvijek više naganjala Dioru i njegovoj konstrukciji pa joj je i torba s tim dizajnerskim potpisom sljedeći ulov:

Više sam minimalistički tip, Chanel je za moj ukus previše "đinđe-minđe".

Mila je otkrila kako i nema problema s vožnjom u štiklama:

Nosim štikle, vozim svoj Opel auto i baš me briga, vozim u štiklama. Ne preobuvam se u ravno kad vozim, u štiklama mogu voziti do Splita. Vozila i iskušala, na 12 cm sam vozila po autoputu i mogu to bez problema, a da nit ne oštetim štikle.

mikla

Tvrdi kako štikla i frizura uvijek moraju biti "cakum-pakum", a i ona je svaki dan sređena "ap-cap" jer vjeruje u svoj damski odgoj. Smatra da, što je žena starija, to se više mora njegovati:

Želim da su žene lijepe na cesti, da ne izgledaju k'o "šlape", nego da su predivne, sebi i svijetu!

 

*Članak je izvorno objavljen u rujnu 2018.  

 

Napokon je procvjetala najljepša magnolija u Zagrebu 🌸 Tomislavac sad službeno postaje mjesto najljepših fotki na Instagramu! 😉