Trenutno čitate

Ljepotica sa špice: Jedan neobičan kaput i dvije savršene kombinacije

Ljepotica sa špice: Jedan neobičan kaput i dvije savršene kombinacije

14.veljače 2018. u 08:15 cura

Naš Goran Čižmešija fotkao je djevojku u savršenom kaputu!

Ona je studentica arheologije i antropologije, a gradom je prošetala u savršenom kaputiću u kojem se definitivno ne može proći nezamijećeno.

Radi se o Dori Horvat koju je naš Goran Čižmešija fotografirao u dva različita stylinga, a u oba glavnu riječ vodi upravo kaput koji potpisuje domaći brend Iggy by Igrajna Vargek. 

U prvoj kombinaciji nosi npsi košulju iz second hand shopa, hlače iz Zare, torbu iz Stradivariusa i Aldo cipele, a u drugoj također cipele iz Alda, a od tamo je odličan kovčežić. Dora je otkrila: 

Uvijek sam sređena i uvijek nosim štikle i cvjetiće u kosi. Slinila sam za ovom torbicom valjda mjesec dana pa mi ju je dečko jučer kupio kao rani poklon za Valentinovo.

cura

Ključne riječi

moda zagreb street style

Komentari


 • None ShtaShta 14. veljače 2018. 11:09

  Kaput zanimljiv, ispiracija vjerojatno dolazi od ogrtača kineskih vladara dinastije Kin, nešto žutih tonova i cvijeće, općenito motiv azijskih vladara a sve je vješto "pozapadnjeno" sivkastom podlogom. Gola stopala na - 5C obično su veliki hit gluposti.

  • None ShtaShta 15. veljače 2018. 10:38

   Hehe, komentira onaj tko ima čime a onaj koji nema taj odijeva loše modne kombinacije, "pametno" nosi tanke hulahopke i gole nožice na -5 C jer su mu naši loši dizajneri "obrazovani" na sajmu polovne robe Ponte Rosso ili onom Arizona (u BiH) rekli da je to moderno.

  • Stylebish Stylebish 15. veljače 2018. 07:08

   Ništa bez proljev komentara. A da vas zaposlimo na F-news? Prdonja stari ☺️

Pogledajte sve komentare (3)