Trenutno čitate

Ljepotica iz Zagreba: Živjela je u Milanu, ne voli "lažnjake", a uvijek bi investirala u dobru kožnu torbu!

Ljepotica iz Zagreba: Živjela je u Milanu, ne voli "lažnjake", a uvijek bi investirala u dobru kožnu torbu!

22.rujna 2018. u 08:15 alana

Male tajne svog odličnog stila otkrila nam je Alana Lalić koja se na Instagramu krije iza nadimka fashion_rhytm

Alana Lalić 27-godišnjakinja je iz Zagreba koja u gradu, ali i na društvenim mrežama ne može proći nezamijećeno. Ima fantastičan stil odijevanja, a mnoge komade rado bismo joj ukrale. Alana vodi projekte dječjih igrališta u obiteljskoj tvrtki, a s mužem vodi i marketing za njihov kafić.

alana

Ova ljepotica otkrila je kako uživa u lijepom, dobro provedenom danu, istraživanju novih mjesta, dobroj hrani i druženju s dragim ljudima. Kaže kako je ljuti nepravda, kao i ljudska zloba i zavist pa takve ljude drži podalje od sebe. Naravno, vjeruje da se sve u životu vrati kad-tad pa živi upravo pod tim motom!

alana

Radi posao koji joj dozvoljava igranje s modom, što joj je jako drago jer ne voli kalope i uniformiranost. Nikad ne priprema dan prije što će nositi idući dan, već sve uvijek ovisi o raspoloženju. Ipak, otkrila je koje su joj omiljene kombinacije za prijelazno razdoblje i zimske dane:

Za prijelazno razdobolje najdraža kombinacija su mi midi haljine ili suknje, koje izgledaju jako trendi, fino i ženstveno, a kombiniram ih uz razne čizme i gležnjače i kožnu jaknu. Za zimsko razdobolje najradije biram traperice u trapez, čizme, dolčevitu i dobar kaput.

alana

Alana je otkrila odakle ljubav prema modi:

Oduvijek volim modu, vjerovatno zato jer mi se i rano približila pošto sam odrasla sa starijom sestrom modelom. Nakon srednje škole živjela sam u Milanu, talijanskoj prijestolnici mode gdje mi je još više ušla pod kožu.

alana

Rekla je kako vole žene koje drže do sebe, a smatra kako su briga o koži i kosi podloga za stvaranje dobrog stila. Zanimljivo, odjeću voli dijeliti na onu za dnevne i onu za večernje izlaske, a svoj stil opisala bi kao mješavinu street stylea i ženstvenih kombinacija:

Pratim svjetske trendove, ali nikada ne nosim odjeću za koju smatram da mi ne pristaje ili mi se ne sviđa i ne osjećam se ugodno u njoj bez obzira koliko bila IN. Volim se igrati s modom i raznim odjevnim kombinacijama. Smatram da je odjeća važna jer je to prvi dojam koji ostavljaš o sebi i na neki način te definira kao osobu.

Kaže kako odjeću najčešće kupuje u high street trgovinama, a najdraži joj  je brend, kao i brojnim trendsetericama, Zara. Voli i kupovinu online, a isto tako uživa u isprobavanju ako ima dovoljno slobodnog vremena. 

alana

A kad dođe do vječne dileme, cipele ili torbice, Alana ipak bira torbu jer kaže kako čuva svoje stvari pa dobru torbu smatra i dobrom investicijom! 

Ne volim kopije poznatih modnih brendova i radije bih kupila dobru kožnu torbu no name nego "dobar" lažnjak.

alana

Kao i mnogim damama, i Alani Instagram služi kao inspiracija, a tu su i brojni modni portali gdje pronalazi inspiraciju za outfite. Također, nadodala je kako u svemu tome treba ostati vjeran sebi, a ne postati kopija. Otkrila joj je i što joj je jedan od dražih komada u ormaru:

Jako volim Golden goose tenisice koje obožavam nositi na razne kombinacije, od haljina svih dužina do traperica.

alana

U slobodno vrijeme Alana obožava putovati. Misli kako ona obogaćuju osobu, a najviše je privlače egzotične zemlje:

Već sam dosta proputovala, volim različite kulture i voljela bih proputovati cijeli svijet. Velika mi je želja i plan posjetiti Šri Lanku. Mogla bih reći da živim full time život punim plućima pa tako svaki slobodni trenutak planiram odlazak na nova mjesta i razne aktivnosti tako da se nerijetko desi da izađem iz stana ujutro i vratim se tek na spavanje.

alana

A cijelo vrijeme društvo joj pravi njezin vjerni prijatelj, mali pomeranac Aleksej kojeg vodi gdjegod ona ide, čak i na posao. 

Ključne riječi

moda stil