Trenutno čitate

Ljepotica iz centra Zagreba: 'U zadnje vrijeme više se bavim stilom svog supruga, nego svojim'

Ljepotica iz centra Zagreba: 'U zadnje vrijeme više se bavim stilom svog supruga, nego svojim'

16.kolovoza 2019. u 07:00 street style

Nikolina je nova street style zvijezda pred objektivom našeg Gorana Čižmešije

Nikolina Grbavac inženjer je informatike i informatički dizajner, a u njezinu smo se ljetnu kombinaciju odmah zaljubili. Rekla nam je kako se sredila za šetnju gradom sa suprugom, a onda idu u shopping za njega. 

Čak se u zadnje vrijeme više bavim njegovim stilom nego svojim. Kad izlazim, trudim se da ne nosim crno nego da su žive boje. Crna mi je nekad bila najdraža, a sada mi je favorit za poslovne kombinacije, a izbjegavam je u slobodno vrijeme. Volim jedino crne elegantne haljine golih leđa. Od uzoraka volim još i karirane, prugasti mi nisu omiljeni kao ni cvjetići, ali zapravo ovisi o kompoziciji kako su dizajnirani.

street style

Nikolina nosi top i suknju Mango, torbu David Jones i sandale Bata. Inače radi u Plivi kao specijalist za podršku globalnih aplikacija Teve, a ispričala je još malo o svom stilu.

Životinjske uzorke nosim kroz modne dodatke, imam torbu i obuću s takvim uzorcima, pa čak i jednu eko bundu s leopard uzorkom. Volim nositi jake boje, pogotovo crvenu i narančastu koja mi je ove godine omiljena. Moglo bi se reći da svake godine imam omiljenu boju. Imala sam već i ranije fazu da mi je sve bilo narančasto, imala sam i dug period crvene, ali i puder roze, što je klasika. Žutu si obzirom na moj tamniji ten mogu priuštiti nositi, ali mi na kraju odabir pada na pastelno žute nijanse. Prije sam češće znala izlaziti iz okvira, ali u zadnje vrijeme sve više biram ženstvene i elegantne kombinacije koje su svevremenske.

Ključne riječi

Zagreb street style