Trenutno čitate

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova konačno u Hrvatskoj

LC Waikiki, jedan od vodećih globalnih modnih brendova konačno u Hrvatskoj

15.svibnja 2019. u 14:44 lc waikiki

Od sutra Hrvatska ima novu omiljenu modnu shopping destinaciju za cijelu obitelj!

Prva LC Waikiki prodavaonica se otvara 16. svibnja u Zagrebu, u Arena Parku u 10 sati, a iduća već sljedeći dan u Splitu u Mall of Split u podne. Nikako ne propustite promotivni popust od 20% na baš sve artikle koji vam LC Waikiki daruje povodom ulaska na naše tržište sve do 19. svibnja u oba grada.

lc waikiki

LC Waikiki je modna tvrtka koja čvrsto vjeruje da se svatko zaslužuje dobro odijevati i upravo zato su okosnica njihove ponude kolekcije za sve članove obitelji i to s uvjerljivo najboljim odnosom cijene i kvalitete. Osim izvrsne kakvoće i iznenađujuće ugodnih cijena, različitim popustima i posebnim ponudama kroz cijelu godinu LC Waikiki će zasigurno dodatno razmaziti svoje kupce u Hrvatskoj.

lc waikiki

LC Waikiki je na globalnom tržištu poznat kao brend koji svojim kupcima uvijek nudi odjeću u najviše boja i veličina po čemu je uvijek daleko ispred drugih. U LC Waikiki trgovinama u svakom trenutku možete pronaći više od 40.000 različitih artikala u svim bojama i veličinama. I to za cijele obitelji - od beba, preko tinejdžera do žena i muškaraca. Odnedavno se LC Waikiki diči i svojom linijom sportske odjeće, pa je zaista gotovo nemoguće iz trgovine izaći praznih ruku. LC Waikiki, s timom dizajnera iz cijelog svijeta, kreira i, koristeći samo najkvalitetniji turski pamuk, izrađuje modernu i svima dostupnu odjeću.

Ključne riječi

LC Waikiki