Trenutno čitate

Kristina Burja održala još jednu reviju u Rimu

Kristina Burja održala još jednu reviju u Rimu

14.studenoga 2017. u 12:31 krie
  • foto: Arhiva
  • Podijelite članak

Hrvatska dizajnerica Kristina Burja koja stoji iza imena Krie Design predstavila je novu kolekciju na spektakularnoj lokaciji - Augustovom forumu u Rimu, koji je inače zatvoren za javnost. Ovu jedinstvenu priliku dizajnerica je dobila zahvaljujući Green Fashion Weeku, modnom događaju koji ima podršku UN-a u promicanju održivog razvoja u modnoj industriji.

Modna dizajnerica Kristina Burja već dvije godine održava revije diljem svijeta u sklopu ovog internacionalnog, hvale vrijednog projekta koji je ove sezone predstavljen medijima u Hadrijanovom hramu u Rimu, gdje je Kristina, kao hrvatska predstavnica sudjelovala na panelu o održivom razvoju u modnoj industriji, pod pokroviteljstvom talijanskog ministarstva zaštite okoliša.

krie

Krie Design kolekcije proizvedene su u skladu s pretpostavkama za održivi razvoj, a Kristinine kreacije dokazuju kako se s mnogo kreativnosti i pametnim raspolaganjem resursima može kreirati kolekcija koja oduševljava fashioniste  detaljima i statement komadima, koji dominiraju i novom kolekcijom.

krie

„Ovo je bio moj san, održati reviju u ovakvom okruženju koje budi strahopoštovanje i  maštu o nekim davnim vremenima. Iako je riječ o drugoj reviji koju održavam u Rimu, ova je zaista posebna za mene. Uspjeli smo snimiti i predivne fotografije za kampanju, koristeći mramorne fragmente i monumentalne stepenice kao kulisu. Uskoro ćete vidjeti rezultat ovog neponovljivog iskustva.“ Izjavila je  Kristina, uvijek vjerna svom modnom izričaju, koji je ove sezone oplemenila detaljima koji asociraju na osamdesete godine prošlog stoljeća.

krie

Ključne riječi

krie design