Trenutno čitate

Kraljevski nagradni natječaj

Kraljevski nagradni natječaj

2.siječnja 2016. u 11:56 europa 92
  • foto: PR
  • Podijelite članak

Tradicionalan kao Levi's, moderan kao LTB, snažan kao Wrangler, moćan kao Lee i dominantan kao Mustang, takav je naš kralj – kralj jeansa.

Svoju krunu ostavio je u Europa 92, LTB Mustang i Levi's poslovnicama po čitavoj Hrvatskoj u čak 33 poslovnice. Dođi u kraljevstvo jeansa! Pronađi krunu! Zauzmi pozu kralja i okini najcool fotku noseći krunu i svoj omiljeni jeans. Budi hrabar, originalan, maštovit i nadasve kreativan jer najkreativnije fotke pobjeđuju. Iskaži svoju snagu, isprovociraj nas i odnesi vrijedne nagrade.

Fotku objavi na svom Facebook profilu i obavezno tagiraj @Europa92, a ako koristiš Instagram uploadaj fotku koristeći hashtagove #thekingofjeans i #loveeuropa92, kako bismo vidjeli kako se tvoja fotka sviđa tvojim frendovima. Ne zaboravi pratiti nas na društvenim mrežama (facebook, Instagram) jer ćeš tamo moći snimiti konkurenciju, a i redovno ćemo objavljivati prijavljene fotke. Također, bitno je da je tvoj profil otključan kako bi mogli vidjeti fotku koju si objavio/la.

Ovaj kraljevski nagradni natječaj traje od 05. travnja pa sve do 05. svibnja, nakon čega se članovi žirija bacaju na težak posao odabira najkreativnijih. Pobjednici će biti objavljeni najkasnije do 15.05.2016.

Fond nagrada je zaista kraljevski:

- 5 x poklon bon 1.000,00 kn
- Levi's traperice po izboru
- Lee traperice po izboru
- Mustang traperice po izboru
- Wrangler traperice po izboru
- LTB traperice po izboru

Ključne riječi

traperice nagradna igra europa 92

Komentari