Trenutno čitate

Kolinda napravila egzotičan i škakljiv modni izbor, no s kombinacijom je pogodila

Kolinda napravila egzotičan i škakljiv modni izbor, no s kombinacijom je pogodila

23.kolovoza 2018. u 16:32 kolinda
  • foto: Dalibor Urukalović/Pixsell
  • Podijelite članak

Zamolili smo modnu savjetnicu da prokomentira odjevnu kombinaciju predsjednice RH

U hotelu Sheraton održana je konferencija veleposlanika i generalnih konzula Republike Hrvatske. Događanju je prisustvovala i predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je za ovu prigodu odabrala neočekivanu boju. Zamolili smo urednicu i modnu savjetnicu Dubravku Prpić Znaor da prokomentira ovaj modni odabir:

Roza zna biti škakljiva, no u ovom slučaju nijansa odgovara tonu kože i kose. Naime, riječ je o jednoj osvježavajućoj nijansi koja minimalističkoj kombinaciji crnih hlača i majice s tamnom podlogom daje toliko potrebnu stilsku energiju, a opet sve skupa izgleda poslovno i umjereno.

Predsjednica je dodala i cvjetni uzorak, a Prpić Znaor kaže kako je on dovoljno diskretan te se može nositi na više načina. Također, tvrdi kako bi, osim sakoa ove egzotične nijanse, ovdje pasala i jaknica u pastelnoj lila varijanti, a sitan i višebojan motiv na majici otvara vrata za niz zanimljivih kombinacija. 

kolinda

Modna savjetnica je nadodala kako sako ima dobar i lagano strukirani kroj:

Upravo taj odjevni predmet jedan je od onih koje je zahvalno imati u više boja, praktični su za mijenjanje u hodu, u danu prepunom obaveza! Inače, gornji komadi u ovako jačim nijansama idealni su za gužve, kad se osoba treba istaknuti i biti lakše uočljiva u masi.

kolinda

Ključne riječi

kolinda grabar kitarović