Trenutno čitate

'Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima'

'Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima'

16.listopada 2019. u 15:03 Hippy Garden
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Hippy Garden je na sinoćnjoj reviji predstavio novu kolekciju #NEVERSTOPCHANGING

Sinoć su Klovićevi dvori zasjali posebnim modnim sjajem. Ovaj galerijski kompleks odisao je visokom modom urbanog karaktera za što je u potpunosti zaslužan Hippy Garden tim na čelu sa dizajnericom i inovatoricom Đurđicom Vorkapić, uz podršku dm-a koji je glavni partner projekta.

Hippy Garden

                                                             

Đurđica je predstavila upravo ono što se od nje i očekivalo - vrhunsku eleganciju, savršene krojeve i detalje koji oduševljavaju, ali ne odskaču od prepoznatljivog stila kuće Hippy Garden. U kolekciji od 60-ak modela, ističu se dugačke elegantne haljine s asimetričnim izrezima, mašnama i ukrasima, kao i pletene kimono toalete s ravnim i v izrezom, koje će biti veliki hit nadolazeće sezone. Đurđica je u modu odlučila vratiti i moćnu crvenu boju koja je osvanula na velikom broju raskošnih modela.

Hippy Garden
Hippy Garden

Diskretni modni dodatak je i traka za kosu, a torbe su bordo, crvene i narančaste kojima je odana počast živopisnom duhu sedamdesetih godina prošlog stoljeća.

Hippy Garden

– Kolekcija slavi inkluzivnost i različitost, ona ohrabruje žene da uživaju u svojim osobnim stilovima i identitetima te da budu ponosne na ono što jesu i za što se zalažu. – rekla je Đurđica Vorkapić.

Svoju autonomnost struke brižno čuva tako što u svom stvaralaštvu produbljuje strast za novim te njeguje slobodu istraživanja novoga. Takvim stavom i djelom modu čini bogatijom i u duhu vremena. Ova suvremena i zrela kolekcija pobuđuje i osjećaje prema orijentalnoj kulturi.

Hippy Garden

Za #NEVERSTOPCHANGING kolekciju, frizerski studio Evelin naglasio je teksturu i volumen kose. Sve je ženstveno, senzualno, ali i nekonvencionalno. Šminka Sanje Agić donosi novi kod ljepote afirmirajući trend koji se temelji na apsolutnoj kreativnosti, a za izvrsne fotografije zaslužan je Dejan Barić.