Trenutno čitate

Kolekcija s domaćim potpisom namijenjenaženama koje žive u korak sa svjetskom modnom scenom

Kolekcija s domaćim potpisom namijenjenaženama koje žive u korak sa svjetskom modnom scenom

14.svibnja 2018. u 10:30 kampanja

Odjevni komadi izrađuju se u malim i unikatnim kolekcijama uz neizostavne ručno izrađene detalje ukrašene kristalima i cvijećem.

Ovih dana hrvatski modni brend Lusso Couture, vlasnice i dizajnerice Linde Lukežić iz Rijeke predstavlja mini  kampanju  “BLISS” luksuzne ženske odjeće. 

kampanja

Kampanjom kao i inače samim brendom dominiraju kvalitetni materijali-svila i  čipka. Odjevni komadi izrađuju se u malim i unikatnim kolekcijama uz neizostavne ručno izrađene detalje ukrašene kristalima i cvijećem. Lusso Couture sinonim je za bezvremenske odjevne komade namjenjene ženama koje žive u korak sa svjetskom modnom scenom. Kampanja je snimljena u Babaloo Design Concept Store u Rijeci čiji showroom odiše elegancijom i luksuzom te se istovremeno u potpunosti spaja s linijom Lusso Couture modela. 

kampanja

Zaštitno lice kampanje je Maja Čabrić koja savršeno utjelovljuje lik moćne Lusso Couture žene. Za njenu frizuru i njegovanu kosu zaslužan je Studio ljepote Anais vlasnice Ane Mikulec, dok je  vizažistica Mia Matrljan vlasnica Beauty Ateliera Mia zaslužna za šminku. 

kampanja

Cijela kampanja odvijala se pred objektivom umjetnika i fotografa Filipa Gržinčića, a koji momenti su se našli u njegovom fokusu pogledajte u nastavku.