Trenutno čitate

Kim Kardashian, Amal Clooney, Kate Middleton... Ovo je pet najskupljih vjenčanica svih vremena!

Kim Kardashian, Amal Clooney, Kate Middleton... Ovo je pet najskupljih vjenčanica svih vremena!

15.lipnja 2019. u 07:00 vjenčanice

Najskuplja je stajala nevjerojatnih milijun dolara, a pogledajte i ostale ekstravagantne modele

Na petom mjestu nalazi se priceza Grčke koja je na svom vjenčanju nosila unikatni Valentinov dizajn. Haljinu Marie-Chantal Miller izdrađivalo je čak 25 ljudi, a krasili su je biseri. Stajala je 225,000 dolara. 

Amal Alamuddin Clooney 

Ljepotica je na svom vjenčanju za Georgea Clooneyja nosila Alexander McWueen haljinu koju je samo za nju dizajnirala Sarah Burton. Stajala je 380,000 dolara, što je samo jedan maleni dio od budžeta za vjenčanje koji je iznosio 4,6 milijuna dolara. 

Kate Middleton

Kraljevsko vjenčanje o kojem će se pričati još godinama prenosile su sve televizije, a i o haljini lijepe Kate svi su imali nešto za reći. Nosila je haljinu s potpisom Sarah Burton za Alexander McQueen. Stajala je 400,000 dolara. 

Kim Kardashian

Ostavite glamur, ekstravaganciju i kič za Kim Kardashian koja je na svoju vjenčanicu potrošila 500,000 dolara, a za nju ju je dizajnirao Riccardo Tisci za Givenchy. Haljinu je uparila sa štiklama Balmain koje su stajale 40,000 dolara. 

 

💍

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Victoria Swarovski

Australska pjevačica i nasljednica Victoria Swarovski na prvom je mjestu, barem kad su najskuplje vjenčanice u pitanju. Bila je ukrašena sa 500,000 kristala i stajala je oko milijun dolara!! đ

vjenčanice

Ključne riječi

vjenčanica