Trenutno čitate

Velikim tulumom predstavljena KENZO X H&M kolekcija

Velikim tulumom predstavljena KENZO X H&M kolekcija

20.listopada 2016. u 09:32 promo

Jean-Paul Goude režirao spektakularnu modnu reviju/show u New Yorku na kojoj je predstavljena KEZNO x H&M kolekcija.

Sinoć je na adresi Pier 36 u New Yorku održana spektakularna modna revija/show KENZO x H&M koju je za tu prigodu režirao modna legenda Jean-Paul Goude. Svi gosti uživali su u jedinstvenom doživljaju i zaigranoj energiji KENZO x H&M kolekcije dizajnirane od KENZO kreativnih direktora, Carol Lim i Humberto Leon.

promo
promo

U ritmu posebno osmišljenog remiksa „Express Yourself“ Sam Spiegela, plesači, beatbokseri, zviždači i glazbenici ujedinili su se da proslave ljepotu i moć individualne ekspresije.

promo
promo

Kroz posebno osmišljenu koreografiju od KENZO suradnika, Ryan Heffington predstavio je KENZO x H&M kolekciju publici kroz vatrenu zaigranost, odvažne printove i žive boje. Nakon završetka revije proslava se nastavila uz nastup gosta iznenađenja repera Ice Cube. Carol Lim i Humberto Leon izjavili su: 

Ova noć bila je posvećena svemu onome što volimo kod KENZO x H&M – bila je zabavna, uzbudljiva i neočekivana proslava različitih svjetova koji su se tu večer ujedinili. Bila je to noć za pamćenje.

promo
promo

Ann-Sofie, kreativna savjetnica u H&M-u također nije krila oduševljenje revijom: 

Predstavljanje KENZO x H&M uistinu je bilo spektakularno. Predivno je bilo vidjeti kako ova kolekcija postaje stvarnost s nevjerojatnim printovima, bojama i energijom. Bila nam je čast što je Jean-Paul Goude režirao reviju i uhvatio našu istinsku esenciju.

promo
promo

Ključne riječi

hm kenzo New York