Trenutno čitate

Kakve trendove kupaćih kostima predlaže Lisca za 2018.?

Kakve trendove kupaćih kostima predlaže Lisca za 2018.?

10.travnja 2018. u 09:19 badići
  • foto: Lisca
  • Podijelite članak

Mašta je bezgranična. Ispisuje na tisuće čarobnih priča – i kad je o dizajniranju i izboru kupaćih kostima riječ.

Moderna draperija, mrežasta tkanina i raskošni dodaci čine sofisticiranu i profinjenu kolekciju kupaćih kostima Lisca Selection. Žena će se u njima osjećati ženstveno, glamurozno i samosvjesno. Etno i geometrijski uzorci, tropski print i žive moderne boje obilježavaju kolekciju kupaćih kostima Lisca Fashion, koji će atraktivnim modelima naglasiti liniju. Ljeto Liscinih modnih trendseterica bit će obojeno u tropske uzorke, žive boje i geometrijske detalje kupaćih kostima Cheek by Lisca. Mix&match serije omogućuju kreiranje idealne ljetne kombinacije.  

badići

Ovo ljeto proširena je kolekcija odjeće za slobodno vrijeme, odnosno dodataka koji dopunjuju pojedinu seriju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca. Za idealan izgled pobrinut će se različiti dodaci za plažu ili odjeća za opuštenu svakodnevnicu – pa bile to tunike, duge ili kratke haljine, prsluci, kaftani… Sve serije kupaćih kostima su separatne, što znači da se gornji i donji dijelovi mogu kupiti odvojeno i tako modeli međusobno kombinirati.  

badići

#liscalingerie  

Kupaći kostim Lisca Selection: Na plažu ili koktel? Ima prigoda kad želimo biti zapaženi i ostaviti nezaboravan dojam. A to nam može uspjeti i kad krećemo na plažu – samo treba pravilno izabrati odjeću i dodatke. Detalji su ti koji čine razliku.

• Želite li izgledati glamurozno, izaberite krojeve koji su usavršeni, a nešto drukčiji – sa smelijim izrezima, zanimljivim detaljima, dodacima koji podsjećaju na nakit…

badići

• Pažljivo birajte materijale – neka budu kvalitetni, ali i neobični. U modernim i brzo sušećim materijalima nećete samo dobro izgledati, nego ćete se tako i osjećati. • Izaberite „raskošne” boje, koje se već na prvi pogled povezuju s elegancijom, ali pritom obratite pažnju da izbor pristaje i vašoj puti i kosi.

• Ne zaboravite na primjerene modne dodatke: atraktivne poluprozirne hlače, višenamjenske tunike, parea. Njima možete prikriti neke dijelove tijela, a ujedno svoj izgled učiniti još elegantnijim i idealnijim. Provjerite trendove na www.lisca.hr

Ključne riječi

lisca