Trenutno čitate

Isprobali smo "svemirski" dobru sheet masku za lice, koja to zapravo nije...

Isprobali smo "svemirski" dobru sheet masku za lice, koja to zapravo nije...

24.srpnja 2018. u 09:17 foreo
  • foto: Borna Filić/PIXSELL
  • Podijelite članak

Pametni telefoni, postali su pametni prijatelji i produžetak ruke, a s njim danas doslovno možemo sve, i za ovu masku trebat će vam mobitel, kao i za još par stvari u životu, kao primjerice ovo:

Ovako izgleda situacija: prijateljice sjede na kavi i jedna priča o novoj simpatiji, ali na kraju se sve svede na "Čekaj, pokazat ću ti!". I onda lagano uzima mobitel u ruke i kopa po svim društvenim mrežama kako bi našla njegovu najreprezentativniju fotku. U međuvremenu može saznati gdje je bio, kad je bio i najvažnije - s kim je bio! Danas različite aplikacije nude i opciju da u bilo kojem trenutku možete poslati svoju lokaciju. U sekundi se možemo pretvoriti u najboljeg detektiva samo uz pomoć mobitela. A sada, kako ne bismo otkrili previše o najsofisticiranijem sustavu praćenja ikada, idemo dalje...

mobitel

Photoshop ili osobni plastični kirurg bez operacije

Prvo treba znati uhvatiti dobru fotku, ali nikada neće biti toliko savršena koliko je savršenom mogu napraviti različite aplikacije. Od peglanja bora, preko izbjeljivanja zubi do bujnije kose (ili nečeg drugog). OK, samo nemojte pretjerivati! 

Kućni tretman lica za samo 90 sekundi

Jeste li znali da 33 posto Hrvata priznaje da nosi mobitel u kupaonicu. OK, priznajemo i mi smo među njima. Pa ima li boljeg od "skrolanja" po profilu bivšeg dečka dok sjedite na toaletu. Nema! Osim toga, vrijeme u kupaonici možete iskoristiti i za nešto pametnije, a za to vam isto treba mobitel. Nova opsesija postat će vam FOREO UFO (zanimljivo, UFO i je skraćenica od Ur Future Obsession). Mobitelom se uz pomoć aplikacije možete spojiti na mali okrugli uređaj preko Bluethoota. Ovisno je li dan ili noć, na mali uređaj stavite masku, izaberete opciju Make my day ili Call it a night, a sve ostalo za vas će odraditi UFO. Pametna maska za lice koja kombinira naprednu dermalnu tehnologiju s ekskluzivnim korejskim maskama za drugačiji tretman lica u 90 sekundi. Devedeset sekundi! Umjesto da skrolate po mobitelu, u 90 sekundi. UFO-ova Hyper-Infusion tehnologija koristi prirodne reakcije kože na toplinu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni učinak: grijanje-blaga toplina opušta, umiruje i revitalizira um i tijelo. Postupnim zagrijavanjem termoterapijom UFO oslobađa aktivne sastojke maski za lice u najdublje slojeve kože, povećavajući učinkovitost u manje vremena. Hlađenje- krioterapija na jednostavan način podiže i učvršćuje kožu, smanjuje vidljivost pora i natečenost. T-Sonic pulsacije- pospješuju upijanje aktivnih sastojak maske i potiču mikrocirkulaciju za blistavi, zdraviji izgled kože. Sve što trebate učiniti je približiti UFO licu i kružnim pokretima pomicati po licu dok se ne ugasi. Nježne vibracije, toplina ili hlađenje, baš su dobar osjećaj, a nakon toga lice ima neki poseban sjaj, mekano je i što je najvažnije - osjećaj i izgled, traje! UFO i UFO mini ekskluzivno
nalaze u Douglas parfumerijama u Hrvatskoj.

foreo

Partner za shopping

Ne mislimo u smislu da ćete se fotkati u garderobi pa fotografiju poslati prijateljici da odobri outfit ili ne (iako je ovo jedna od najboljih tehnologija shoppinga), već mogućnost brzog online shoppinga, preko različitih aplikacija. A super stvar je i ta što većina omiljenih online shopova danas daje i brojne pogodnosti ako skinete aplikaciju. Pod pogodonosti naravno isključivo mislimo da popuste jer sve ostalo je nevažno! 

Sadržaj omogućio FOREO

Ključne riječi

mobiteli