Trenutno čitate

Kakav stylish par! 'Prvo pogledam što Bojan odjene, pa se ja prilagodim...'

Kakav stylish par! 'Prvo pogledam što Bojan odjene, pa se ja prilagodim...'

16.svibnja 2019. u 09:02 street

U zagrebačkoj Ilici fotografirao ih je naš street style fotograf Goran Čižmešija

Gloria Mapilele Todorović je education manager, Bojan Nožinić IT manager, a njih dvoje su najsimaptičniji par koji smo vidjeli u posljednje vrijeme.

- Volimo se srediti, pogotovo dok smo raspoloženi. Ponekad se usklađujemo, a ponekad smo svatko po svome - rekli su nam. 

Nosim jaknu Uterque, top Zara, torbu Coccinelle, hlače Mango i tenisice Reebok. Nikad neću kupiti kožnu jaknu u drugoj boji osim crne. Zelena mi je jedna od omiljenijih boja, ako su boje u pitanju, uglavnom su zagasite, jedino detalji smiju biti u kričavim bojama. Tenisice sam odabrala jer sam tri dana stajala na edukaciji u štiklama, pa sada odmaram stopala. Što se tiče usklađivanja, prvo pogledam što Bojan odjene, pa se ja prilagodim, a za po kući posuđujem njegove majice, rekla nam je Gloria.

street

Nosim sako Filippa K, majicu All Saints, hlače Philipp Plein i cipele Buttero. Preferiram nositi crno ili tamno plavo. Danas sam taman bio raspoložen za odjenuti ovaj sako, a hlače i inače volim nositi malo komotnije jer mi je tako praktičnije, a i volim tenisice elegantnijeg stila. Na poslu si mogu priuštiti casual izdanja, ali za poslovne sastanke ipak nosim stroža odijela, kaže Bojan.

Stiglo nam je vrijeme maturalnih zabava, a nama je dvojac ELFS otkrio koji su najpopularniji modeli sezone: