Trenutno čitate

Kakav par! Njih dvoje kao da su sišli s naslovnice nekog modnog magazina

Kakav par! Njih dvoje kao da su sišli s naslovnice nekog modnog magazina

25.prosinca 2019. u 07:00 street style

Ortodontica i doktor stomatologije pravi su #goals, a fotografirao ih je naš Goran Čižmešija

Čedna Cvitanić-Raičković je doktorica, specijalist ortodont, a Ivan Budo Raičković, magistar znanosti, doktor stomatologije. 

Nikad se ne usklađujemo kad idemo u grad, svatko ima svoj stil, jedino nam je zajedničko da je taj stil oduvijek malo neobičan, a ti modni detalji su nas i povezali.

Čedna je ispričala malo više o svom stylingu, koji nam je odmah zapeo za oko. 

Naočale su kupljene u Beču, čim sam ih vidjela, morala sam ih kupiti, kapu sam kupila u Francuskoj, baloner je Burberry, prsluk je šivan po mjeri, suknja je Saša Maksimiljanović, torba je Piero Guidi, čarape su isto iz Francuske, a cipele su Tosca Blu.

street style

Obožavam zemljane tonove, prekrasne su mi sve varijacije smeđe i bež. Kravata je moj zaštitni znak još iz srednje škole, iako su me tada zezali što nosim mušku kravatu. Preferiram ravne cipele i čizme jer nosim dizajnersku odjeću u stilu koji ne trpi visoku petu, osim ako je debela.

Ivan Budo Raičković nosi naočale Oxydo, kaput Tomislav Bahorić, a majica, hlače i cipele su Hugo Boss.

Najčešće nosim crno koje podignem sa detaljem u jarkoj boji koji tada dolazi do izražaja, tako da ne bude mrtvilo u jednoj boji. Ljeti nosim i crno-bijele kombinacije, ali to podignem primjerice satom s narančastim remenom. Naočale su mi skoro pa zaštitni znak, uvijek moraju biti neobične, a takvog me pogotovo prepoznaju u Splitu. Svih 5 naočala koje imam su sa crnim okvirima, ali neobičnog oblika.