Trenutno čitate

Kada jednostavno moraš imati sve. Sandale. Kao Pokemone!

Kada jednostavno moraš imati sve. Sandale. Kao Pokemone!

17.svibnja 2018. u 09:47 guliver
  • foto: promo
  • Podijelite članak

„Fejk“ Gucci? Ne, riječ je o sandalama s domaćim potpisom koje mogu na bilo koju svjetsku modnu piste. Ne šalimo se!

Ok, da odmah raščistimo u startu kako ne pričamo o „fejk“ sandalama ili modelima koje nude lokalni „šaneri“. Sandale o kojima pričamo nastale su „kod nas“. Da, u Hrvatskoj, u pogonu brenda Guliver koji iz sezone u sezonu „izbacuje“ modele koje bi, bez problema da osvanu na nekoj od svjetskih modnih pista, sljedeći dan „furale“ brojne današnje ikone modnih trendova. A kako kažu pratitelji modnih zbivanja, „Instagram bi gorio“.

guliver

Ovogodišnji modeli sandala samo su najava cjelokupne ljetne kolekcije koja se sastoji od preko 120 različitih modela, boja, uzoraka, razina dorada, detalja – uz nezaobilazne satenske vrpce, koje su osvojile i prvu Guliver kolekciju tenisica, preko remenčića od velura i print motiva karike na potpetici, do block peta u zlatnoj i srebrnoj varijanti te tropskih print motiva, kolekcijom dominira šest ključnih nijansa – crvena, senf žuta, roza, crna, nude te boja lavande.

guliver

Modeli s visokom petom, sandale sa srednjom petom te ravni komadi, kojima ne nedostaje modnog začina, mogu se prilagoditi svakom ukusu.

guliver

Bez obzira na to koji Guliver model sandala odabrali, bitno je znati:

*ovog ljeta sve je dopušteno – ako vam netko kaže kako sandale s kontrastnom block petom u zlatnoj nijansi ne idu uz crnu haljinu od brokata i krunu, slobodno „shareajte“ s njima zadnje modne kombinacije s Met Gale

*nema modela cipela s kojim možete pogriješiti – za slučaj da vam neka od prijateljica spočitne kako su vam platformke „so last year“, podsjetite je kako američki Vogue i dalje piše o Balenciaga rozim „kroksicama“;

*ako baš morate, onda birajte to činiti sa stilom – ako ste promijenili nekoliko odjevnih kombinacija od kojih niti jedna ne ide na klasičan model sandala s visokom petom crne boje, sjetite se kako prošle godine nitko nije klasične „stilettice“ omatao PVC-om. Danas takav model Jimmy Choo prodaje po cijeni od gotovo 1.200 dolara. 

guliver

Ključne riječi

guliver