Trenutno čitate

Kad te hvali Vogue! Hamish Bowles zahvalio našem Goranu Čižmešiji na fotografiji sa šeficom Annom Wintour

Kad te hvali Vogue! Hamish Bowles zahvalio našem Goranu Čižmešiji na fotografiji sa šeficom Annom Wintour

2.svibnja 2019. u 12:00 streetyle

Veliko priznanje našem poznatom fotografu!

Hamish Bowles, poznati urednik međunarodnih izdanja Voguea i pomoćnik Anne Wintour, na Instagram stranici 'Style Seconds' komentirao je fotografiju našeg fotografa Gorana Čižmešije. Naime, na fotografiji možemo vidjeti Hamisha s dugogodišnjom urednicom američkog Voguea, Annom Wintour, kako jure na reviju u sklopu pariškog modnog tjedna.

Djelić tog trenutka uhvatilo je i spretno oko našeg Gorana, a svoje oduševljenje fotografijom nije skrivao ni sam Hamish.

'Obožavam ovu fotografiju' napisao je i tako ovoj fotografiji dao blagoslov u najljepšem mogućem obliku.

Podsjetimo, ovo nije prvi put da su Goranove fotke naišle na svjetski odjek etabliranih modnih urednika; fotografije mu je u nekoliko navrata prenosila i poznata talijanska modna urednica i fashionistica, Anna Dello Russo.

Aimee Song, dizajnerica interijera poznata po svojem profilu 'Song of Style', javila se Goranu i zamolila ga fotografiju nastalu u Parizu za svoju privatnu arhivu. Ostavila mu je i lijep komentar. 

streetyle

'O moj Bože, volim ovu fotku' napisala je Aimee ispod Goranove fotografije zabilježene na ulicama Pariza i tako zaokružila ovu uspješnu 'streetstyle' priču.