Trenutno čitate

Jennifer otkrila koji je ruž nosila u "Prijateljima", a dobra je vijest što ga i dalje možete kupiti!

Jennifer otkrila koji je ruž nosila u "Prijateljima", a dobra je vijest što ga i dalje možete kupiti!

9.lipnja 2019. u 07:00 rachel
  • foto: Pinterest
  • Podijelite članak

Predivna glumica i dalje nam je stilska inspiracija u svakom smislu, pogotovo kad su se vratili trendovi iz devedesetih i ranih 2000-ih

Bez obzira na činjenicu što su se "Prijatelji" davno završili sa snimanjem, čini se kako je lik Rachel Green ipak ostao svojevrsna stilska ikona. Počevši od frizure koja je postala klasik među istima, preko njezinih majica koje su danas popularnije nego ikad pa sve do njezinog neutralnog make up-a - Jennifer Aniston u seriji definitivno je netko čiji je stil prava inspiracija. 

via GIPHY

U jednom se intervjuu za magazin Glamour, Jennifer osvrnula na beauty rutinu te otkrila koji je ruž nosila u seriji. Riječ je o ružu kozmetičkog brenda MAC, a radi se o nijansi Paramount. Ovaj ruž dolazi u boji cigle, a jedan je od klasika koji se treba naći u svakoj kozmetičkoj torbici jer ga možete kombinirati za dnevne obveze, ali i večernje izlaske. Odlična je vijest što ga možete kupiti i kod nas, a približna je cijena oko 150 kuna. 

rachel

Beauty brend mendažerica Nana Nadarević otkrila nam je koja tri proizvoda ove sezone morate imati u svojoj kozmetičkoj torbici: