Trenutno čitate

Jedan par i tri fantastične odjevne kombinacije - koja je vaš favorit?

Jedan par i tri fantastične odjevne kombinacije - koja je vaš favorit?

5.siječnja 2018. u 08:15 anauitoni

Goran Čižmešija zabilježio je modne trenutke još jednog para i to u čak tri odjevne kombinacije!

Bračni par Ana i Toni Krijan žive i rade u Austriji, no često posjećuju Tonijev rodni Zagreb kojeg obožavaju. Međutim, sudeći prema fotogorafijama Gorana Čižmešije, odnosno odjevnim kombinacijama u kojim su pozirali, čini se kako njih dvoje obožavaju i modu jer su zagrebačkim ulicama prošetali u odličnim outfitima. 

Na prvoj fotografiji Ana je fantastično isfurala odijelo iz Zare koje je kombinirala s torbicom i čizmama iz istoimene trgovine, a sve je zaokružila Weekend Max Mara kaputom. Toni nosi kaput Calvin Klein, dolčevitu Massimo Dutti, hlače Zara i cipele Doucal’s, a ovi su outfiti bili namijenjeni, kako sami kažu, ritualnoj kavi na špici. 

I kava s društvom dobra je prilika za odlilčne odjevne kombinacija pa Ana nosi bundu Urbancode, traperice Levi’s te torbu i čizme iz Zare. Toni nosi kaput i kravatu Luigi Borrelli, hlače Hugo Boss i cipele Doucal’s.

anauitoni

Nisu propustili ni zagrebački Advent za koji kažu kako im je bio savršen završetak ove godine, a za šetnju gradom ona je odjenula vestu, torbicu i čizme iz Zare te je svemu dodala bundu Gestuz i Ray Ban naočale. Toni nosi jaknu i torbicu Massimo Dutti, kravatu Paul Rosen, cipele Doucal’s i naočale Oliver Peoples.

anauitoni

Ključne riječi

moda zagreb street style