Trenutno čitate

Izgledajte poput Jennifer Lopez! U pet koraka do mladolikog izgleda

Izgledajte poput Jennifer Lopez! U pet koraka do mladolikog izgleda

13.lipnja 2017. u 07:00 jennifer

Ona zna kako s 47 izgledati kao da je u dvadesetima!

Mladolik izgled Jennifer Lopez nešto je iznad čega se nalazi vječan upitnik. Svi se pitamo kako joj to uspijeva, a potajno smo svjesni kako se iza toga nalazi mnogo truda i odricanja. Osim vježbanja, važna stavka je i disciplina u kuhinji, ono što nam je mnogima velika boljka. Vječna borba s kalorijama najteža je borba, no J.Lo. ipak uspješno vodi tu bitku, a otkrila je i kako! 

jennifer

Prerađenoj hrani nema mjesta u kuhinji

Sve ono što jede isključivo je organski, a klasičan ručak sadrži losos, salatu te povrće poput brokule, kvinoje ili sjemenki buče. Što se tiče mesa, omiljeni su joj svinjetina i piletina, a proteini su glavni sastojak večernjeg obroka. 

Pametan unos grickalica

Umjesto pekare ili slanih grickalica, njoj je pri ruci voće i povrće, odnosno svi zdravi zalogaji zbog kojih kasnije neće požaliti! 

jennifer

Ove tri stvari za nju su zabranjene

Cigarete, alkohol i kava - te tri stavke jednostavne ne postoje u njezinom životu niti na jelovniku. Ukoliko i dođe do toga da popije šalicu kave, uvijek je riječ o onoj bez kofeina! 

Nigdje bez zaštite!

Upravo je zdrava koža ono šti pridonosi cjelokupnom zdravom izgledu. Jennifer je toga svjesna pa sluša majčin savjet te na sunce ne izlazi bez kreme s faktorom, a zdravoj koži pridonosi i to što ne unosi alkohol i kofein. 

Doručak je najvažniji obrok!

A za najvažniji obrok seksepilna pjevačica bira proteine - proteinski napitak miješa sa sirutkom te bobicama, jogurtom i medom! 

Ključne riječi

moda trendovi Jennifer Lopez

Komentari