Trenutno čitate

Iva Jerković spaja nespojivo – sport & glam

Iva Jerković spaja nespojivo – sport & glam

12.rujna 2015. u 12:00 iva jerkovic

Pepe Jeans tenisice nikada nisu izgledale poželjnije...

Po mnogima najljepša Hrvatica, voditeljica Iva Jerković, u najnovijoj kampanji za ShoeBeDo snimila je editorijal za streetwear brand - Pepe Jeans te se tako smjestila u društvo mnogih svjetskih zvijezda poput Kate Moss, Cristiana Ronalda, Astona Kutchera, Sienne Miller te Alexe Chung.

Brand koji je nastao 1973. godine kao mali štand na popularnom Portobello Roadu u četvrti Notting Hill u Londonu, danas kreira trendove koje prati cijeli svijet, njegujući urbani modni stil odijevanja s naglaskom na detalje. Upravo zato, eksterijer Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu, savršeno se uklopio u ovu modnu priču, u kojoj Iva uspješno spaja nespojivo – sport & glam. Tenisice koje su svojim oblicima i bojama kao stvorene za jesenske dane, u kombinaciji sa zavodljivim odjevnim predmetima, nikada nisu izgledale poželjnije.

Svi ovi i mnogi drugi Pepe Jeans modeli tenisica, odjeće i accessorizea, mogu se pronaći na prodajnim mjestima ShoeBeDoa te Pepe Jeansa u Arena Centru.

Osim Pepe Jeansa, ShoeBeDo u svojoj ponudi ima i brandove kao što su Vans, Adidas, Skechers, Nike, Dr. Martens, Replay i Diesel footwear i torbe, Timberland, Palladium, Reebok, Converse, Lacoste, New Balance, Hunter, EMU...

Ključne riječi

moda stil suradnja