Trenutno čitate

Instagram stranica 'I ja sam sportaš' povodom Svjetskog dana sporta izbacila je svoju prvu kolekciju majica

Instagram stranica 'I ja sam sportaš' povodom Svjetskog dana sporta izbacila je svoju prvu kolekciju majica

3.lipnja 2019. u 06:24 I ja sam sportaš
  • foto: I ja sam sportaš
  • Podijelite članak

U kratkom vremenu oduševila je brojne vrhunske sportaše poput MMA borca Filipa Pejića, karatista Ivana i Anđela Kvesić, brončanih taekwondoašica Doris Pole i Kristine Tomić s netom završenog Svjetskog prvenstva, hrvatskog ženskog četverca u veslanju među kojima su sestre Ivana i Josipa Jurković, Marcela Milošević i Bruna Milinović, košarkaškog reprezentativca Filipa Krušlina, najboljeg hrvatskog stolnotenisača Tomislava Pucara i mnoge druge koji su kroz sportske izazove krenuli u #ijasamsportaš majicama. Što i ne čudi jer majice osim zanimljivih poruka odlično pristaju uz sportski stil kao i streetstyle.

I ja sam sportaš

Tri različita dizajna s jednostavnim, ali efektnim vizualima u prvi plan stavljaju poruku. Tako majica s natpisom #ijasamsportaš stavlja naglasak na osobu koja nosi majicu da je i ona sportaš samim time što se bavi sportom - bilo rekreativnim ili profesionalnim, bez obzira na dob. Porukom Vjerujem - uspjet ću! želi se istaknuti vjeru u vlastite mogućnosti, vještine, znanja i trud, dok poruka Mogu pobijediti - bar sebe!  ističe da se pobjednikom postaje prvenstveno pobjeđujući sebe u svakodnevnim malim stvarima.

I ja sam sportaš

Instagram stranica I ja sam sportaš u kratkom je roku skupila više od 16.000 pratitelja, a taj broj svakim danom sve više raste. Stranica je posvećena sportašicama i sportašima, sportu, natjecanjima, rezultatima, putevima i vrijednostima koje vode sportskom uspjehu – a onda i uspjehu u životu. Posebice, stranica nastoji promovirati manje ili ne toliko poznate i popularne sportove – ne zapostavljajući ni izuzetna ostvarenja vrhunskih sportaša u svjetski najproširenijim sportovima te tako skrenuti pozornost na vrijedne rezultate uspješnih, darovitih i zanimljivih sportaša, koji ustrajnim, marljivim i posvećenim treninzima i natjecanjima nadilaze vlastita ograničenja postavljajući sebi i drugima uvijek nove motivacijske izazove te tako pridonijeti njihovoj afirmaciji.

I ja sam sportaš mjesto je koje virtualno okuplja sportske fanove i sportaše, prati i objavljuje brojne sportske vijesti, intervjue, zanimljivosti i motivacijske citate, od sada i mjesto gdje se mogu naručiti #ijasamsportaš majice pa i vidjeti tko ih sve od poznatih sportaša nosi. 

Ključne riječi

majica