Trenutno čitate

Igra skrivača" u novoj ALDUK kampanji

Igra skrivača" u novoj ALDUK kampanji

19.listopada 2016. u 10:07 promo

Dizajner Ivan Alduk, poznat po ženstvenoj i pročišćenoj modnoj estetici, predstavlja vizuale za novu kolekciju

"Hide & Seek" naziv je nove kolekcije i modne kampanje poznatog dizajnera za aktualnu sezonu jesen/zima 2016./2017. 

Izuzetno atraktivna i vizualno jaka modna kampanja s umjetno stvorenom kulisom u pepeljastom tonu i efektom "skrivanja" djelo je priznatog i talentiranog fotografa Franje Matkovića  koji je na taj način izvrsno naglasio ime kolekcije i vječitu žensku potragu za idealnom haljinom. Mladi modeli iz Talia agencije Mirjam i Arijana odlično su se uklopile u novu modnu priču s ALDUk potpisom koja nas iz sezone u sezonu veseli originalnim, kreativnim i prepoznatljivim pristupom. 

promo

Svakoj modnoj kampanji i snimanju pristupamo izuzetno promišljeno i sa željom da predstavimo nešto novo i kvalitetno. Bogate zimske teksture, zagasite boje i zanimljivi krojevi su izvrsno došli do izražaja na ovoj pomalo zimskoj sceni. Želja je bila stvoriti jaku i modno prepoznatljivu kampanju u estetici brenda, ali s nadogradnjom i neočekivanim novostima. Vjerujem da smo u tome uspjeli te na taj način imidžu brenda dodali još jednu zanimljivu notu, izjavio je Alduk o snimanju aktualne kampanje.

promo

Nova i dosad najveća ALDUK kolekcija, dostupna u showroomu u centru Zagreba, sastoji se od 45 modela. Osim tradicionalno prepoznatljivih svečanih modela u vidu kratkih, koktel i večernjih haljina, ovoga je puta naglasak stavljen i na dnevni dio kolekcije. Bogato melange pletivo u kombinaciji s čipkomplišom viskozom krasi dnevne haljine, tunike i topove koje je izuzetno lako kombinirati s hlačama ili bomber jaknama iz kolekcije za dnevne, ali i večernje prilike.

Eklektičan prizvuk kolekcije je vidljiv kroz kombinaciju boja, tekstura i silueta, a karta boja je zagasitija i temeljena na boji vina, crnoj, tamnoplavoj, ali i puder te nježno rozoj nijansi. Poznate ALDUK haljine ovog puta dolaze i u midi dužini, a posebna novost kolekcije su raskošni korzeti topovi kombinirani uz hlače mrkva kroja koji mogu biti izvrsna zamjena za koktel haljinu u svečanim prilikama.

promo

"Proces stvaranja kolekcije tekao je dosta dugo i na trenutke sporo jer smo htjeli predstaviti savršene odjevne modele, a takav pristup dizajnu i izradi zahtijeva mnogo vremenatruda ideja. Prepoznatljiva ALDUK estetika, ali s jako puno novosti u vidu tkanina, detalja i novih modnih eksperimenata, oznaka je aktualne kolekcije.

Htio sam prezentirati kompletnu kolekciju koja pokriva potrebe moderne žene i užurbanog života pa je ova kolekcija iznimno raznolika, rekao je dizajner

promo

Ključne riječi

alduk nova kolekcija