Trenutno čitate

I Hrvatice u kupaćim kostimima Lisca za sve oblike i sve veličine u središtu Ljubljane

I Hrvatice u kupaćim kostimima Lisca za sve oblike i sve veličine u središtu Ljubljane

17.svibnja 2018. u 13:19 lisca
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Bez obzira na standarde okoline, svaka od nas ima nešto na što može biti ponosna.

Lisca je u utorak u središtu Ljubljane organizirala nesvakidašnji event - Proud to be me. Žene prečesto zaboravljamo da nas upravo raznolikost čini zanimljivima i posebnima.

lisca

Pa bile visoke ili niske, popunjene ili mršave, s košaricama G ili AA... Tijelo nam je dano i kakvo god ono bilo, moramo ga prihvatiti i iz njega izvući što više. Ono što nas određuje je naša osobnost, naše priče.

lisca

Bez obzira na standarde okoline, svaka od nas ima nešto na što može biti ponosna. Osamnaest hrabrih djevojaka iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije je tako sredinom svibnja prošetalo Prešernovim trgom u kupaćim kostimima Lisca, poručivši time da bez obzira na okolinu treba naći snage i osvijestiti da smo prekrasne takve kakve jesmo.

lisca

Adrijana se tako više ne opterećuje što je nešto niža i ima zavodljive obline; Barbara poručuje da se i s pokojim kilogramom viška osjeća odlično i može biti dobra sportašica; Elisa je odbacila dijete i prigovore, promijenila prehranu i konačno je zadovoljna u svojoj koži; Špela, koja je imala problema s govorom, ohrabrila se i ponosno zakoračila u svijet... Da, žene smo čudesne i snažne i tu pozitivnu energiju možemo prenijeti i na druge i zablistati.

lisca

I kao što vidimo, ljeti ćemo na plažama zaista moći zablistati, bez obzira na našu građu. Trendovi za kupaće kostime najavljuju žive boje, tropske uzorke, etno štih i elegantne detalje. Jednako moderne bit ćemo i u jednodijelnim kupaćima i u bikinijima naročito budemo li plažom šetale visoko uzdignute glave - ponosne na sebe.

Ključne riječi

lisca