Trenutno čitate

Hrvatske manekenke na modnim pistama u Milanu i Parizu

Hrvatske manekenke na modnim pistama u Milanu i Parizu

12.ožujka 2019. u 15:26 manekenke

Chanel, Armani, Jil Sander, Vivienne Westwood, Issey Miyake samo su neke od poznatih svjetskih modnih kuća na čijim su revijama na nedavno završenim tjednima mode u Milanu i Parizu zabljesnule i naše djevojke.

Nikolina Matičević imala je priliku nositi zadnje dizajniranu kolekciju nedavno preminulog i legendarnog Karla Lagerfelda za modnu kuću Chanel. Hana Grizelj družila se sa Giorgiom Armaniem koji još uvijek osobno bira modele za svoje kolekcije na tjednima mode u Milanu, te je imala čast otvoriti reviju Issey Miyake u Parizu. 

model

Natali Vučetić je zatvorila reviju Christian Wijnants u Parizu i nosila uvijek zanimljivu i svoju Vivienne Westwood. Jil Sander, Ellie Saab nosila je i prekrasna koreanka Nuri Son, koja je također članica modne agencije Relatum Model Management iz Zagreba, te ćemo ju uskoro vidjeti i na novoj kampanji modnog dvojca Dolce & Gabbana.

model

Iako je ovo najnapornije razdoblje godine, kako za modele tako i za agente, djevojke su fantastično odradile sve revije te vjerujemo da ćemo i u budućnosti imati ovako uspješna nova lica.

model
model

 

Ključne riječi

tjedan mode