Trenutno čitate

Hrvatica u Harrodsu: Moja klijentica ne ulazi u dućan a da ne potroši 50.000 funti

Hrvatica u Harrodsu: Moja klijentica ne ulazi u dućan a da ne potroši 50.000 funti

11.listopada 2018. u 08:22 instagram

Engleskom je odjeknula vijest kako je jedna žena u proteklih deset godina u londonskom Harrodsu potrošila 16 milijuna funti!

Znači otprilike 4000 funti svaki dan, a u jednom je shoppingu potrošila čak 150,000 funti! OK, sad kad malo dođemo sebi od ovih brojki, nastavit ćemo...

Na kraju su otkrili identitet žene. Zove se Zamira Hajiyeva i dolazi iz Azerbajdžana, a engleske su vlasti odlučile istražiti porijeklo njene imovine i londonskog stana od 15 milijuna funti.

Porazgovarali smo s Andrianom Gazić, koja je inače "personal shopper" u Harrodsu, i ispričala nam je svoje iskustvo sa ovakvim shoppingom u tom poznatom londonskom dućanu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

October My baby sis @gazicleonarda slayin as usual🔥

Objavu dijeli Life According To Pictures (@andriana.gazic)

- Radim kao Brand Manager za Isabel Marant, ali budući da VIP klijentima ispunjavamo želje, neki traže da im budeš "personal Shopper/Stylist" pa s tobom kupuju po cijeloj trgovini tako da sam za nekoliko njih i to. Radim od kolovoza prošle godine - započinje Andriana.

- Najvise troše Indijci, zatim Arapi i Kinezi. Kartice se provlače na milijunske iznose bez problema. Ponekad se radi o samo jednoj bundi i haljini. Rijetko kada se nakupuje puno pa se plati zbog količine - ispričala nam je. 

-  Moja česta gošća je princeza iz Saudijske Arabije koja dolazi svaki mjesec u London u šoping. Jednom je kupila Boucheron ogrlicu i naušnice za 94,000 funti. Inače u prosjeku kupi za 50,000 funti - nastavlja Andriana. 

Otkrila nam je i kako kolege iz Superbrands odjela u Harrodsu svaki dan u zajedničku SMS grupu na mobitelu šalju kako je netko potrošio par milijuna funti! 
 - 16 milijuna, koliko je potrošila ova žena, se troši u penthouseu gdje uzmeš privatnog stilista. Trebalo mi je vremena da se naviknem, ali što vise ljudi troše, nama je veća komisija - dodaje, pa kaže kako je njena najveća prodaja čak 94,000 funti, a milijunski iznosi su stalno u pitanju. 

Ključne riječi

shopping