Trenutno čitate

Hoodice visu namijenjene samo za sport, a cure su pokazale da izgledaju super i u elegantnijim kombinacijama

Hoodice visu namijenjene samo za sport, a cure su pokazale da izgledaju super i u elegantnijim kombinacijama

25.ožujka 2019. u 13:30 marina meter

Inspirirajte se Marinom, Dorom i Ritom jer cure super stil imaju u malom prstu!

Hoodice su dugo vremena bile namijenjene isključivo ležernim prigodama i sportskim aktivnostima, no u zadnje vrijeme na društvenim mrežama i gradskim ulicama sve više viđamo kako ih cure nose u svakodnevnim prilikama, kao dio malo elegantnijih kombinacija.

Jedna od prvih dama koja je isfurala ovaj hit komad bila je odvjetnica Marina Meter koja je rado pozirala našem Goranu Čižmešiji. Ona je bordo model kombinirala s kariranim sakoom, cool trapericama i popularnim gležnjačama. 

Dora Predojević, na Instagramu poznatija pod nadimkom @dorica505, zna kako kombinirati klasiku i trendi komade, a i ona je, poput Marine, sportski komad spojila s kariranim sakoom. Odabrala je samterice (inače, taj se materijal ove sezone vratio u velikom stilu!) za koje se ranije pohvalila kako ih je ulovila na muškom odijelu tijekom sniženja. Look je zaokružila upečatljivom žutom torbom i, naravno, prekrasnim osmijehom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday mornin', livin' is easy 🍋

A post shared by Dora Predojevic (@dorica505) on

Influencerica Rita Rumora odabrala je sivi model te ga spojila s Adidas trenirkom i traper jaknom. Styling je zaokružila hit Adidas tenisicama, odnosno model Stan Smith, a sve nadopunila Chloe torbicom za kojom su trendseterice jednostavno lude!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🙃🤓 #Tb

A post shared by Rita Rumora (@ritarumora) on

Ključne riječi

stil hoodie marina meter