Trenutno čitate

Evo kako do cjelodnevnog SPA uživanja za dvoje u Falkensteineru

Evo kako do cjelodnevnog SPA uživanja za dvoje u Falkensteineru

30.siječnja 2018. u 07:15 iadera
  • foto: promo
  • Podijelite članak

I zima može biti čarobno romantična, vrijeme je za bijeg u dvoje!

Mediteranski inspirativna, u bojama i mirisima juga, uz nju se uvijek veže i onaj najčarobniji zalazak sunca, pa magična spora jutra uz snagu valova i mora…

iadera

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera  upravo  je  ono  savršeno  mjesto  koje  trebate  otkriti  u dvoje. Elegantno,  prostrano  i ugodno okružje Acquapura SPA oduševit će vas s čak 17  tretmanskih  prostorija,  tri privatna SPA suita, nekoliko unutarnjih i vanjskih  bazena,  više  relax  prostorija u kojima se poslužuju opuštajući čajevi  nakon  tretmana,  sauna  svijeta  s  jedinstvenom  panorama  saunom smještenom  ispod  zemlje  s  prekrasnim pogledom na zadarski arhipelag, te modernom interpretacijom turskog hamama.

iadera

Sklad i harmonija Adriapure

Tek kada su naše stanice optimalno opskrbljene vodom i zrakom osjećamo se snažno  i  zdravo.  U  Falkensteiner Acquapura SPA svijetu glavnu ulogu ima voda. Ona je eliksir života prožet senzacionalnim  učincima. Potiče prokrvljenost, aktivira izmjenu tvari i igra glavnu ulogu u blagostanju organizma. Čista jadranska voda, poznata po svojoj jedinstvenoj kvaliteti i vitalizirajućim  sastojcima  temelj je Adriapura tretmana za tijelo i lice. Piling na bazi morske soli, tretmani od lavande i ružmarina, bazeni punjeni desaliniziranom  morskom  vodom  –  Punta  Skala je ekološki resort gdje se uvažava i poštuje sklad i snaga prirode i more.

iadera

Užitak Orijenta

Predivna i tajnovita kultura kupanja probudit će sva vaša osjetila. Hamam simbolizira opuštanje, osjećaj ugode i čistoću i djeluje blagotvorno i na duh i na tijelo. Ugodna toplina, voda, pjena, mirisi i dodiri – isprobajte ove orijentalne užitke s voljenom osobom, stvarate emociju za pamćenje.

Privatni spa

Sami u divnoj privatnoj SPA oazi, uz svijeće, latice ruža, ugodnu glazbu… Zamislite međusobni piling od morske soli nakon duge i tople kupke u morskoj vodi, a potom masažu koja će vas u potpunosti opustiti. Onda čaša pjenušca i dugo, dugo opuštanje na vodenom krevetu. Zima itekako može biti romantična, zar ne?

 

Prijaviti se možete do petka 2. veljače, a najkreativniji odgovor osvaja cjelodnevno Spa uživanje za dvoje u Falkensteiner Hotelu & Spa Iadera. Sretno!

 

Sretni dobitnik je - Alen Jurina. Čestitamo!