Trenutno čitate

eNVy room predstavio najveću kolekciju vjenčanica do sada... I stvarno prekrasnu!

eNVy room predstavio najveću kolekciju vjenčanica do sada... I stvarno prekrasnu!

24.siječnja 2019. u 10:17 envy

Usprkos minimalističkom pristupu, mašte i kreativnosti im nije nedostajalo, a rezultat je dosad najveća kolekcija od preko četrdeset modela vjenčanica

S novom godinom za eNVy room na redu je i nova kolekcija, koja uz već standardnu razigranost i maštoviti dizajn ovog puta donosi i neka iznenađenja. Dizajnerski dvojac Vjeko Franetović i Nikica Ivančević fokus su stavili na jednostavne i pročišćene modele, no istovremeno su se poigrali s romantičnim detaljima kao što su predimenzionirane mašne i volani. 

envy

Usprkos minimalističkom pristupu, mašte i kreativnosti im nije nedostajalo, a rezultat je dosad najveća kolekcija od preko četrdeset modela vjenčanica.

envy

Vjeko Franetović i Nikica Ivančević izjavili su: 

Kada bih ukratko pokušali opisati novu kolekciju rekli bih “nježno, decentno i jako romantično“. Primjerice, leđa smo ostavili uglavnom gola i isprepletena samo tankim bretelama, dok su dekoltei ukrašeni slojevima tilastih volana, mekog perja ili lagane čipke. Što se tiče krojeva, najzastupljeniji je A kroj koji zaista svima lijepo pristaje bez obzira na građu tijela, a tu su i vjenčanice sirena kroja, haljine s prorezima te krinoline koje su izrazito lagane, pufaste i jako nježne na dodir. Lijepe naušnice, nježan make up, ležerna frizura i širok osmijeh jedini su potrebni uz ove haljine, kako i priliči jednom od najsretnijih trenutaka u životu.

envy

Od ostalih detalja tu su čipke uglavnom sitnijeg dezena, kao što su  točkice koje se rasipaju po cijeloj haljini ili pak čipke optočene biserima i šljokicama na reljefnoj teksturi. 

envy

Jedan od zastupljenijih materijala je svileni saten korišten za retro modele inspirirane 30-tima i 40-tima godinama prošlog stoljeća, koji se ističu lakoćom dizajna i odlično izgledaju u pokretu. A za one mladenke koje nestrpljivo očekuju svoj dan uskoro izlazi i novi lookbook, koji će uključiti ukupnu ponudu eNVy room vjenčanica za 2019. godinu.

 

>> Pogledajte kako je bilo na snimanju

Ključne riječi

envy room vjenčanice vjenčanje