Trenutno čitate

Ekskluzivna dioptrijska kolekcija iz De Riga

Ekskluzivna dioptrijska kolekcija iz De Riga

26.rujna 2019. u 07:00 naočale
  • foto: promo
  • Podijelite članak

Pokažite svoju ljepšu stranu jedinstvenim dioptrijskim okvirima jer pravo je vrijeme da se istaknete

Od bezbrižnog pa sve do jasnog pogleda, sjaj vašeg samopouzdanja čini istinsku ljepotu vaše svakodnevice.

U eklektičkoj vibraciji i bezbrojnim mogućnostima u pogledu oblika, boja i dizajna, talijanski modni i lifestyle brend DE RIGO VISION za ovu jesen i zimu pripremio je ekskluzivnu dioptrijsku kolekciju modnih marki Police, Carolina Herrera, Furla i Converse.

Klasične linije i kultni detalji koji odražav­aju snažan identitet brenda POLICE, glavna su obilježja novih muških modela, a prepoznatljiva i jedinstvena nova ženska kolekcija okrenuta je prema budućnosti i vješto koketira s posljednjim modnim trendovima.

police
police
police
police
police

Kozmopolitska elegancija glavno je obilježje CA­ROLINA HERRERA kolekcije. Općepriznati dizajnerski stil CH inspiriran je ženama koje žele istančan suvremeni stil. Ikonični stilski elementi CH brenda pojavljuju se u dotjeranom i širokom rasponu oblika, linija, među kojima se posebno ističe prepoznatljiva crvena boja.

CH
CH
CH

Furla u najnovijoj kolekciji još jednom predstavlja suštinu fine proizvodnje, hvaleći se svojim nepogrešivim talijanskim stilom. Rezultat su modeli koji se sve više usredotočuje na zadivljujuće i jednostavne oblike.

furla
furla
furla

Mladenačka i buntovna, nova Converse kolekcija još jednom potvrđuje stil urbane tenisice koja je inspirirala liniju privlačnih okvira prikladnih za sve uzraste. Odbacujući sve oblike konformizma, kolekcijom dominiraju hrabri kon­trasti boja, inovativan raspon oblika, elegantne pruge i ekskluzivni kamuf­lažni printovi.

converse
converse
converse

Dioptrijska kolekcija brendova Police, Furla i Carolina Herrera je dostupna kod maloprodajnih partnera: Optika Anda, Optika Jo-Jo, Optika Kobačić
Dioptrijska kolekcija brenda Converse dostupna je kod maloprodajnih partnera: Optika Livision i Optika luna

Ključne riječi

police converse