Trenutno čitate

Dvije sestre i prijateljice pokazale zašto je crvena baš uvijek dobra ideja

Dvije sestre i prijateljice pokazale zašto je crvena baš uvijek dobra ideja

31.siječnja 2018. u 08:15 cure

Goranu Čižmešiji pozirale su tri prezgodne djevojke

Alana Cekuš Lalić i Iris Cekuš Soltz dvije su sestre, a Petra Gagulić njihova je prijateljica. U njihovom ženskom druženju ulovio ih je naš Goran Čižmešija i zabilježio trendi odjevne kombinacije.

Alana je marketing menadžerica i modna blogerica pa joj je moda ujedno i posao, Iris je model, a Petra je, kako sama kaže, kozmetičarka i - mlada mama, a za svoje su odjevne kombinacije rekle: 

Našle smo se na ženskom druženju: ručak, kava i trač partija dviju sestara i prijateljice. Nismo se posebno sređivale, nosimo ono što su nam uobičajene dnevne kombinacije. Slučajna poveznica nam je crvena boja koja je uvijek u trendu, a pogotovo ove godine. Poklopilo se i da torbe nosimo na isti način, to je zato jer nam je tako najpraktičnije i ruke su nam slobodne.

Alana nosi kaput i košulju Mango, vestu i hlače Zara, torbu Louis Vuitton i čizme Tosca blu. Iris nosi kaput Burberry, hlače Frame, torbu Chanel i cipele Isabel Marant. Petra nosi bakinu bundu staru preko 30 godina, vestu i hlače Zara, torbu Gucci i tenisice Golden Goose.

stil

Ključne riječi

moda zagreb street style