Trenutno čitate

Dvije prijateljice pokazale kako bajkerska jakna savršeno funkcionira u različitim stilovima

Dvije prijateljice pokazale kako bajkerska jakna savršeno funkcionira u različitim stilovima

8.veljače 2018. u 09:13 cure

Goran Čižmešija fotografirao je dvije dame koje izgledaju kao da su došle iz neke svjetske modne metropole!

Jedna je inžernjerka elektrotehnike, druga modna blogerica i stilistica, a ono što im je zajedničko upravo je ljubav prema modi. Danira Senjak i Marina Abramović dvije su prijateljice koje se uvijek rado nađu ispred foto objektiva našeg Gorana Čižmešije

Ovog su puta obje pozirale u jednom vječnom komadu svakog ormara - crnoj kožnoj jakni, a svaka ju je isfurala na svoj način. Danirinu potpisuje high street brend Mango, a kombinirala ju je s dolčevitom iz istoimene trgovine, suknjom i cipelama iz Zare te vintage Chanel torbom. Za svoju je kombinaciju rekla: 

Volim točkice i crno-bijelu eleganciju, no nebesko sivilo sam morala razbiti cipelama koje obožavam. Kupila sam ih upravo zbog boje i jedina su zelena stvar u mom ormaru. Volim hrabre detalje i flap torbicu u koju stanu vrući kroasani. Volim kroasane, ali cipele ipak volim više!

cure

Marina se odlučila za "frajerskiju" kombinaciju pa je Zarinu jaknu kombinirala uz majicu, torbu i hlače, također s potpisom ovog popularnog brenda, a sve je zaokružila čizmama iz Manga i Stradivariusovom kapom. Marina je otkrila: 

Odjenula sam ovu kombinaciju zato što je spoj crne i smeđe oduvijek – da ili ne. Meni se definitivno sviđa, a i podsjeća na čokoladu bez koje mi ne prolazi dan, pa sam još i više za “da”.

cure

 

 

 

Ključne riječi

moda zagreb street style

Komentari


  • None ShtaShta 8. veljače 2018. 10:29

    Kombinacija s haljinom bez ikakve zamjerke, savršeno, ali sasvim je nepotrebno (i malograđanski) uz to isticati lažnu torbicu renomirane modne kuće, taj argument "marke" neće ni podebljati niti oslabiti kombinaciju. Kombinacija sa hlačama - jeftino i loše.

  • zong zong 8. veljače 2018. 10:21

    ali zasto te "fake" torbice ...

Pogledajte sve komentare (2)