Trenutno čitate

Doris Dragović u Lisinskom: Kraljica koja ne silazi s trona!

Doris Dragović u Lisinskom: Kraljica koja ne silazi s trona!

10.listopada 2017. u 09:25 Doris Dragović

Sinoć je održan prvi od tri zagrebačka koncerta, a Doris je hipnotizirala pubilku

Uz taktove jedne od svojih najpopularnijih pjesama, "Malo mi za sriću triba", Doris je pred zagrebačku publiku izašla u svjetlucavoj haljini do poda, otvorenih leđa. Ne znamo u čemu je tajna, ali Doris izgleda kao da posljednih 20 godina nije ostarila ni dana! 

Doris Dragović

Nije mogla suspregnuti suze dok se Lisinskim orio gromoglasan pljesak, a izbor ove haljine prema našem mišljenju savršen je za grandiozan ulazak u dvoranu! 

Doris Dragović

Na polovici koncerta lijepa se pjevačica presvukla u tamnoplavu haljinu lepršavog kroja, za koju je priznala kako joj se jako sviđa jer u njoj može plesati, pa je poput kakve djevojčice mahala haljinom dok je publika pjevala u jedan glas!

Doris Dragović

Došlo je vrijeme i za pjesmu koju je svaka djevojka u publici čekala: "Šakom od stol", a kada je Doris rekla da je od te pjesme prošlo čak 31 godinu... ostali smo u šoku! Sjećate se spota? E pa, Doris uživo danas izgleda kao i prije 31 godinu! Ozbiljno.  

Doris Dragović

Za kraj je pjevačica iznenadila hlačama visokog struka i lepršavim topićem. Ono što je nama u publici tada prošlo kroz glavu je: "Nadajmo se da ćemo i mi s 56 godina izgledati tako!"

- Napokon sam dočekala hlače - odahnula je u šali, pa se rasplesala po pozornici uz još nekoliko svojih hitova. 

Doris Dragović

Jedna riječ - kraljica!  

Ključne riječi

doris dragović