Trenutno čitate

Doris Dragović & Fani Čapalija: ne viđamo ih često, no kad se pojave, svi su pogledi usmjereni prema njima!

Doris Dragović & Fani Čapalija: ne viđamo ih često, no kad se pojave, svi su pogledi usmjereni prema njima!

11.kolovoza 2017. u 09:00 fani
  • foto: Tomislav Botić & Jure Ravlić
  • Podijelite članak

Dame su se pojavile na otvorenju trgovine Anamarije Asanović

Moda, ljepota i mnoštvo poznatih osoba na jednom mjestu oduvijek su bili odličan recept za uspjeh, no u slučaju dizajnerice Anamarije Asanović  nesumnjivo je riječ i o velikom talentu! Zaključili su to brojni okupljeni na sinoćnjem svečanom otvorenju prvog samostalnog Showrooma by Anamarija Asanović na adresi Svačićeva 1 (Cankareva) u Splitu. Bogatu ponudu odjevnih predmeta iz kolekcije mlade, no već renomirane dizajnerice s oduševljenjem su razgledale i Fani Čapalija te Doris Dragović koje se na društvenim događanjima ne pojavljuju često, no, kad se pojave, ukradu svu pozornost! 

Fani Čapalija blistala je u crnoj haljini na preklop koju je kombinirala uz srebrne sandale s blok petom i platformom. Osmijeh je i dalje njezino najjače oružje pa je bilo teško ne primijetiti koliko zadovoljno izgleda! 

zene

Doris Dragović odabrala je pravi ljetni outfit te kombinirala čipkasti top bijele boje uz "ombre" suknju u tonovima od oker žute prema bež. Oduševila je prisutne svojim make up look-om te pokazala kako i dalje izgleda jako zanosno!

zene

Ključne riječi

fani čapalija doris dragović

Komentari