Trenutno čitate

Dolce&Gabbana Beauty predstavlja K by Dolce&Gabbana koji je oličenje nove ere muškosti

Dolce&Gabbana Beauty predstavlja K by Dolce&Gabbana koji je oličenje nove ere muškosti

1.listopada 2019. u 07:00 miris
  • foto: dolce&gabbana
  • Podijelite članak

Novi muški miris Dolce&Gabbana

Miris predstavlja srž muškarca koji se dobro osjeća, muškarca koji je kralj svakodnevnog života. On prati svoj put u životu, cijeni svoju obitelj i bližnje više od svega. Prirodno šarmantan, ne boji se pokazati svoju vitalnost, ostaje odan svojim korijenima, poštuje tradiciju dok prihvaća moderan svijet.

K by Dolce&Gabbana utjelovljuje karizmatičan i darežljiv duh. To je miris koji inspirira i očarava, ostavlja trag muške zavodljivosti. Podsjeća nas na Italiju te mediteransko popodnevno sunce, a njegove drvenaste note kao da vode u valovite brežuljke Toskane. Uzvišen i veličanstven miris odvažno spaja citrusne note sa vatrenim aromaticima te senzualnim drvenim notama. Miris je nastao suradnjom dvoje poznatih parfumera - Daphné Bugey i Nathalie Lorson – svaka ostavljajući dio svoje čarolije u postupku stvaranja mirisa.

Miris se otvara sa citrusnim notama: energetička fuzija crvene naranče i prešanih Sicilijanskih limuna. Bogatstvo mirisa je naglašeno svježim notama bobica smreke i toplim notama kadulje te spojem geraniuma i lavandina. Note su nadalje ojačane esencijama pimenta, koji se rijetko koristi u parfumerijama, koji mu dodaje vrućine, te osnažujuću mušku aromu mirisa. Mirisi se onda otvara svojim toplim drvenastim notama, senzualnom cedrovinom i zemljanim vetiverom, prije nego osjetimo slatku začinjenost pačulija. Privlačan i nedvojbeno muževan, miris pokazuje urođenu karizmu modernog kralja.

miris

Stvarana mnogo godina, bočica je spoj modernoga i tradicije. Isklesana klasična bočica je nadograđena krunom vrhunskog umjetničkog izražaja. Svaki ručno rađeni poklopac je unikatan, kruna je prekrivena česticama 24-karatnog zlata te onda namjerno postarana da postigne određenu patinu. Ova suvremena kruna je omeđena plavim kamenčićima kružnog oblika, smještenim pod kupolom od plavog lapisa – svaki je jedinstven zahvaljujući prirodnoj posebnosti uzorka svakog kamena. Na samoj boci, okrunjeno slovo K predstavlja tradicionalni simbol kraljevstva, ali s odvažnom jednostavnošću koja je upadljivo suvremena. Snažna, samouvjerena i pažljivo spojena, boca K by Dolce & Gabbana ogledalo je mirisa unutar nje, savršeno uhvativši duh moderne muževnosti.

Ključne riječi

miris dolce&gabbana