Trenutno čitate

Dolazi nova "Kraljica ljeta" – japanke Havaianas stiže u "Games of Thrones" stilu

Dolazi nova "Kraljica ljeta" – japanke Havaianas stiže u "Games of Thrones" stilu

15.travnja 2019. u 09:41 japanke
  • foto: Havaianas
  • Podijelite članak

Havaianas i HBO pripremili su iznenađenje za sve obožavatelje serije Igra prijestolja

Havaianas je u pravo vrijeme pripremio iznenađenje za sve obožavatelje već kultne serije Igre prijestolja. Najočekivanija i zadnja sezona Igre prijestolja počet će s prikazivanjem 15. travnja. Havaianas i HBO udružili su se kako bi za sve obožavatelje mogli osmisliti i kreirati tri ekskluzivna modela tematskih japanki Igre prijestolja.

japanke

Havaianasice su dio popularne kulture stoga je potpuno razumljiva ova najnovija suradnja brenda. Ova kolekcija kombinacija je razigranog duha Havaianasa i mističnog duha Igre prijestolja što je rezultiralo zaista intrigantnim i odvažnim dizajnom. Led i vatra, dvije suprotnosti, odnosno simboli Stark-a i Targaryen-is isprepliću se ovim modelima uz elemente impresivnog željeznog prijestolja te autentičnim mapama Westeros-a i Essos-a. Svakome će ovi novi edgy modeli „zapeti za oko“, a osobito vjernim pratiteljima i pratiteljicama serije.

japanke

Osim originalnog i zanimljivog dizajna, ove Havaianasice su must have zbog svoje udobnosti i izrade od kvalitetne otporne gume koja drži nogu stabilnom, čuva ju od sklizanja te „odbija“ neugodne mirise. Izrađene su od posebnog materijala koji se ne zagrijava te zadržava svoj početni oblik. Ovi fenomenalni modeli Havaianasica bit će dostupni su u online trgovini Havaianasa, prodajnim mjestima i franšizama diljem svijeta. Nova kolekcija oduševit će sve fanove!

japanke

Ključne riječi

HAVAIANAS