Trenutno čitate

DO & DON'T

DO & DON'T

6.studenoga 2016. u 09:00 slika
  • foto: john pavlish/anto magzan
  • Podijelite članak

Tko je ovaj tjedan pogodio, a tko promašio?

Još jedan tjedan sa zanimljivim modnim događanjima je iza nas. Na predstavljanju KENZO x H&M kolekcije mnogi su poznati pokazali svoje zanimljive kombinacije, no nisu svi u tome bili jednako uspješni.

 DO 

kenzo

Modna blogerica Isabella Rakonić rijetko kad griješi u svojim modnim odabirima, a drugačije nije bilo ni na VIP shoppingu KENZO x H&M kolekcije. Isabella zna da jednostavnost funkcionira odlično pa je poderane traperice kombinirala s bež puloverom, a naglasak stavila na detalje. Gležnjače u špic odlično se slažu s dugačkim kaputom boje devine dlake koji već sezone ne silazi s trona najpoželjnijih zimskih komada. Krznena stola i neutralne naočale savršeno su zaokružile kombinaciju. 

 DON'T

kenzo

Ivana Delač Djolo obukla je sasvim jednostavne komade, no nije ih uspjela dobro ukombinirati. Nismo sigurni je li stvar toga što ne izgleda kao da se osjeća ugodno u onome što nosi ili toga što ove hlače ne funkcioniraju idealno s ovakvim čizmama, a umjesto bunde, mnogo bolji izbor svakako bi bila bikerska kožna jakna uz poneki zanimljiv detalj u boji. 

Ključne riječi

isabella rakonić